Kulisvar'da bugün neler var?

Print
Haber Tarihi : 27.08.2021 13:56
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Kulisvar'da bugün gündem yine çok kalabalık


Kulisvar'da bugün neler var?
POLİTİKA
 
ERDOĞAN: BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNUN KESİLMESİNE RIZA GÖSTERMEYECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 950. yılı dolayısıyla düzenlenen Malazgirt Fetih Programı'nda vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malazgirt'ten bir kez daha söz veriyoruz Büyük ve güçlü Türkiye yolunun kesilmesine rıza göstermeyeceğiz." dedi.

BAHÇELİ: DÜZENSİZ GÖÇ AKINLARI TÜRK MİLLETİNİN İSTİKBALİNİ KARARTAMAYACAK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi'nin ve Büyük Taarruz'un yıl dönümleri dolayısıyla yayınladığı mesajında "Ne terör saldırıları ne düzensiz göç akınları ne de küresel ve bölgesel menfur senaryolar Türk milletinin istikbalini karartamayacak, varoluş azmini kıramayacaktır" dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ERDOĞAN’A ‘ŞAHLANIŞ’ TEPKİSİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi: “Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor” dedi. 

DAVUTOĞLU: SEÇİMLERDE BÜYÜK SÜRPRİZ OLACAK
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Göreceksiniz seçimlerde büyük sürpriz olacak. Yandaş anketçiler de şaşıracak, anketi para kazanma aracı olarak görenler de şaşıracak" dedi. Davutoğlu, "Ben anketlere bakmam. Nereye bakarım biliyor musunuz? Dün Yüksekova'daydık, bugün Şemdinli'de dolaştım. Halk bana yüzünü çevirseydi, muhabbet göstermeseydi anketler beni yüzde 50 de gösterseydi benim için bir değeri olmazdı" diye ekledi.

KILIÇDAROĞLU: ESAD İLE ANLAŞMAMIZ LAZIM
"İktidar olursak Suriyelileri davulla, zurnayla kendi ülkelerine göndereceğim" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Esad ile anlaşmamız lazım. Türkiye’den gelen bir tane Suriyeli’nin bile burnu dahi kanamayacak. Böylece Orta Doğu’da huzuru sağlayacağız" diye konuştu.
 
AKŞENER'DEN SİNOP ESNAFINA: YARIN SÜLEYMAN SOYLU GELDİĞİNDE 'PAZARLIK MASASINA AKŞENER OTURACAK' DEYİN
Sinop'ta selden zarar gören iş yeri sahipleriyle konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Yarın Süleyman Soylu Bey geldiğinde ‘Bizim yanımıza pazarlık masasında Akşener oturacak' deyin" dedi.

BAŞSAVCILIK ANKAPARK İLE İLGİLİ BİLGİ VE BELGE TALEP ETTİ
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden, Mansur Yavaş’ın 801 milyon dolara mal edildiğini söylediği Ankapark ile ilgili eski başkan Melih Gökçek dönemi yöneticileri hakkında bilgi ve belge talebinde bulundu.
 


İBB’NİN “1000 YENİ TAKSİ” TEKLİFİ YİNE REDDEDİLDİ 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) bin adet yeni taksinin hizmete alınmasıyla ilgili yeni projesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKOME) toplantısında oy çokluğuyla 8'inci kez reddedildi.

EKONOMİ
 
HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'NDAN IMF AÇIKLAMASI
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'nin IMF'deki kota payına karşılık 6,3 milyar dolarlık SDR'nin tahsis edildiğini duyurdu. Açıklamada, "IMF ile bu konuda bir anlaşma imzalanmamış ya da program ilişkisine girilmemiştir" denildi.

DÜNYA

BİDEN: KABİL HAVALİMANI’NA DÜZENLENEN SALDIRILARIN HESABINI ÖDETECEĞİZ
Binlerce insanın tahliye için beklediği Kabil Havalimanı'nın dışında düzenlenen ve IŞİD'in üstlendiği iki bombalı saldırıda 13 ABD askeri ve en az 60 sivil hayatını kaybetti. ABD Başkanı Joe Biden, terör saldırısının faili olarak gördükleri DEAŞ/Horasan'ı affetmeyeceklerini belirterek, kendi belirleyecekleri yer ve zamanda saldırıya karşılık vereceklerini söyledi.

COVİD

İNGİLTERE SEYAHAT LİSTELERİNİ GÜNCELLEDİ, TÜRKİYE'Yİ KIRMIZI LİSTEDEN ÇIKARMADI
İngiltere uluslararası seyahatler için yeşil, sarı ve kırmızı listelerini güncelledi. Türkiye İngiltere'nin kırmızı listesinde kalmaya devam etti.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.