Sonunuz yakın

Print
Haber Tarihi : 16.12.2015 20:28
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Türk Futbolu’ndaki suç örgütünün faaliyetleri aralıksız devam ediyor. 3 Temmuz’dan bu yana Trabzonspor’u kendi kurdukları kumpasın içerisine çekmek için yürüttükleri faaliyetlerin birçoğunu buradan yazdım..

Sonunuz yakın
Son halka, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın ortaya attığı, “Trabzonspor bize şike yapmamız için 1 milyon dolar teklif etti” iddiası… Demek ki şike yapan suç örgütü, kendi yalan beyanlarıyla kamuoyunu yeterince oyaladığı için artık yeni bir taktik deniyor. Şimdi de, örgüte destek verenlerin yalan beyanlarıyla kamuoyu oyalanıyor. Aslında iddia yeni değil. Aynı iddia 16. ACM’deki yargılamada da gündeme gelmişti. O dönem, “Trabzonspor 1 milyon dolar teklif etti” diyen Odyakmaz, bunu Mehmet Yıldız’dan duyduğunu söylemişti. Yıldız ise Odyakmaz’ı yalanlayarak, “Ben rakam telaffuz etmedim” dedi.

GOL ATMAYA GİTMEDİM!

Güya soyunma odasında duymuş ve kimin söylediğini de bilmiyormuş… Böyle bir iddia duyacaksın (!), gerçekliğine inanıp şaşıracaksın da hangi takım arkadaşının söylediğini hatırlamayacaksın!

F.Bahçe Kongre Üyesi Mecnun… Mecnun Odyakmaz’la ilgili İstanbul 16. ACM, şu kararı verdi: “Spor müsabakalarının sonucunu şike ve teşvik primiyle etkilemek amacıyla Aziz Yıldırım liderliğinde kurulan örgütüne yardım suçu sabit. Sivas-Fener müsabakasının sonucunu etkilemek amacıyla da şike yaptı.” Yani mahkeme Odyakmaz’a diyor ki “Sen şike yapan suç örgütüne yardım eden ve bununla da yetinmeyip F.Bahçe maçında şike yapan birisin”.

Böyle bir adam işte Mecnun… Üstüne üstlük Fenerbahçe Kongre üyesi.

Unutmadan, bir de teşviki duyan (!) Mehmet Yıldız var. Hani Fenerbahçe maçından sonra, “Oğlum orada kafayı çakıp atsana golü ya. Ayakla vuruyorsun sen ayakla vuramazsın ya” diyen kişiye, “Ne golü atacağım ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki! Ben oraya bulunmaya gittim” diyen Mehmet Yıldız. Fenerbahçe maçında şike yaptığı için mahkemeden ceza yiyen Mehmet Yıldız… Ama dert başka tabi ki… Anayasa Mahkemesi’ne ‘yeniden yargılama’ için başvuran Fenerbahçe’ye yeni delil lazım. Suç örgütünün içerisinde yer alan Mecnun Odyakmaz üzerinden böyle bir iddiayı gündeme getirterek, ‘ek delil’ oluşturacaklar.

Anlaşılan o ki, şike yapan suç örgütü, önce Odyakmaz’a talimat verip bu açıklamayı yaptırıyor sonra da yeni bir delil varmış gibi gündem yaratıyor.

KENDİNİZLE YÜZLEŞİN!

İlhan Ekşioğlu’nu unutmayalım…

Bütün bunların üzerine Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu hemen atlamış… “Trabzonspor gerçeklerden kaçamayacak” demiş. Hangi İlhan mı? Şu İlhan canım…

Hani Ankaragücü ve Sivas maçlarında şike yapan, Trabzonspor’un da Bursa, Eskişehir ve İBB maçlarında teşvik veren bunlardan dolayı hapis cezası alan İlhan… “Spor müsabakalarının sonucunu şike ve teşvik primi ile etkilemek amacıyla Aziz Yıldırım liderliğinde kurulan örgüte üye” olan İlhan… Toplamda altı üstü 5 maçta şikeye, teşvike bulaşmış tertemiz (!) İlhan, pirüpak (!) İlhan.

İnsan sormadan edemiyor İlhan Bey. Önce kendi gerçeklerinizle yüzleşseniz.

Hani, Serdar Kulbilge, Sercan Yıldırım, Zafer Önder İpek, ‘işçiler’, sürülen 3 tarla, 1 numara, CEO. Kulüpten “şike ve teşvik” faaliyetleri amacıyla aldığınız ortaya çıkan 250 bin dolar. “Sanıkların üstün gayretiyle” averajla şampiyon olmanız gibi. Bir de Etik Kurulu’nun Aziz Yıldırım’ı akladığı ikinci raporundan sonra mahkemede, “Ben de insanları yanıma çağırıp yüz yüze konuşsaydım bu kadar tapem olmazdı” dediğiniz o ifadenizle yüzleşseniz.

Başaramayacaksınız… Kendinizle ilgili bu kadar gerçeğiniz varken, PFDK’da, mahkemede, UEFA’da tertemiz çıkan Trabzonspor’u’yalan ve iftiralarla’ düştüğünüz bu çukura çekme gayretleriniz beyhudedir… Tıpkı, bu ülkenin yetiştirdiği en iyi hakimlerden biri olan Mehmet Ekinci’ye attığınız iftiralar gibi… Algılarımızı şike yapanlar yönetiyor artık. Ulusal ve uluslararası tüm makamların “siz şike yaptınız” dediği adamların iddialarına inanıp tüm makamların “siz temizsiniz” dediği Trabzonspor’dan şüphelenmeye zorluyorlar bizi. Ayrıca Trabzon gerçeklerden hiçbir zaman kaçmadı ki! Sizin şike yaptığınızı, haklarını çaldığınızı, küme düşmeniz gerektiği gibi gerçekleri sürekli yüzünüze vuruyor zaten.

Ez cümle… Az vaktiniz kaldı… Pek az…
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.