Boykot edilen şirket pes etti
PrintHaber Tarihi : 02.04.2025 01:41
Dünyaca ünlü sanatçıların konserlerini organize eden DBL Entertainment şirketinin sahibi, Espressolab'i boykot edenleri vatan hainliğiyle suçlamıştı.
Dünyaca ünlü sanatçılar Robbie Williams ve Muse'un İstanbul konserlerini organize eden DBL Entertainment şirketinin sahibi Abdülkadir Özkan'ın, Espressolab'i boykot eden gençlere "vatan haini" dediği paylaşımları ortaya çıktı.
BOYKOT SONUÇ VERDİ
Özkan'ın eylemcileri hedef alan paylaşımının ortaya çıkmasının ardından, sosyal medyada boykot çağrısı yükseldi. Binlerce vatandaş, söz konusu şirketin düzenlediği konserleri ve etkinlikleri boykot edeceğini açıkladı.
Sosyal medyada da birçok kullanıcı, ünlü müzik grubu Muse'un gönderilerinin altına yorumlar yaparak, 'boykot' gerekçesiyle Türkiye'ye gelmemeleri çağrısında bulundu.
Özkan, gelen tepkilerin ardından hesabını kapattı, daha sonra tekrar açtı.
"TÜM ORGANİZASYONLARDAN ÇEKİLİYORUZ"
Son olarak tepkilerin ardındaki DBL Entertainment şirketinin sahibi Abdülkadir Özkan'dan yeni bir paylaşım geldi.
Özkan, X'ten yaptığı paylaşımda, "Bu başarıların, kişisel tartışmaların gölgesinde kalmasına izin vermek istemediğimden ve bu süreçte yaşananların, değerli ekip arkadaşlarımı ve yürüttüğümüz projeleri olumsuz etkilememesi adına DBL Entertainment olarak projelerin tamamından çekiliyoruz" ifadelerini kullandı.