Kulisvar'da bugün neler var?

Print
Haber Tarihi : 20.08.2021 10:38
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Kulisvar'da bugün gündem yine çok kalabalık


Kulisvar'da bugün neler var?
POLİTİKA

TURAN: KILIÇDAROĞLU ‘SINIR NAMUSTUR’ SÖZÜNÜ ÇİRKİN SİYASETİNE ALET EDİYOR

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Merkezi'ne asılan "Sınır namustur" pankartıyla ilgili olarak, "Kılıçdaroğlu, hepimiz için önemli olan 'sınır namustur' sözünü çirkin siyasetine alet ediyor. Elbette sınır namustur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de sınırlarını koruyor." dedi. 

PERİNÇEK: KADIN – ERKEK EŞİTLİĞİ TALİBAN’LA GELECEK

Taliban’ın Afganistan'da hakimiyet kurması sonrası yaptığı benzetmeleri tepki çeken Perinçek, "Taliban, Mustafa Kemal Paşa'nın Türkiye'de yaptığı gibi Afganistan'ın Kurtuluş Savaşını başardı" demişti. Perinçek, "Biz Amerika'nın Avrupa'nın gözüyle bakıyoruz Afgan halkına. Onun yazdığı destana bakmıyoruz da, Amerikalı’ların onlara duyduğu nefret, altta kalmanın verdiği sancılar, hor görmeler, aşağılamalar, biz İstiklal Savaşı vermiş Atatürk'ün ülkesinden buna bakmıyoruz da, çökmekte olan Batı medeniyetinin Asyalılara bakış açısıyla bakıyoruz. Kadın-erkek eşitliği Taliban'dan gelecek" dedi.

DAVUTOĞLU: EVET, BEN O DAVAYI SATTIM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya üzerinden bir video paylaştı. Davutoğlu, kendi sesiyle yayınladığı videoda "Eğer dava damadını hazine bakanı yapmak zengin etmek ise ben o davayı sattım" dedi. Davutoğlu videosunda "Eğer dava Ak Parti Genel Merkezi'nde kokain tüketen gençlerin lüks arabalara binmeleri ise ben o davayı sattım" diye ekledi.

KILIÇDAROĞLU: “GÖÇMEN SELİ DEVAM EDİYOR, SELLER İLÇELERİ YOK EDİYOR ERDOĞAN KÜFÜRDE, KIYAMETTE”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın söylemlerini ciddiye almadığını ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “128 milyar hala ortada yok. Ekonomi çökmüş. Göçmen seli devam ediyor. Yangınlar ülkeyi çorağa döndürdü. Seller ilçeleri yok ediyor Erdoğan küfürde kıyamette.” sözleriyle eleştirdi.

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A: BİDEN İLE NE KONUŞTUN?

İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Sayın Erdoğan, sana soruyorum. Biden ile ne konuştun? Afganlar üzerinde ne yapıyorsun, egemenliğini niye paylaşıyorsun kardeşim? Almanya ile Suriyeliler üzerinden ne koşuyorsun, egemenliğini niye paylaşıyorsun?” diye konuştu.

KURTULMUŞ BOZKURT'TA SELDEN ETKİLENEN BÖLGELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 62 kişinin vefat ettiği Kastamonu Bozkurt'ta, “Allah'a çok şükür, Türkiye burada büyük ve çok başarılı bir sınav vermiştir.” açıklamasında bulundu.
 
BEŞTAŞ: TÜRKİYE ARTIK BİR KAYYIM CUMHURİYETİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Kayyım atanmalarının 2’nci yıldönümünde konuşan HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Türkiye'nin kayyım cumhuriyetine çevrildiğini belirterek, "Siz, halkımızın iradesine diz çöktüremeyeceksiniz." dedi.

EKONOMİ

MB TEK ‘REVİZYONLA’ MİLYONLARCA DOLAR DIŞ BORÇ SİLDİ

Merkez Bankası’nın (MB) dün yaptığı ‘revizyon’ kısa vadeli dış borç stokunu 25,7 milyar dolar aşağı çekerken, güncel stok haziranda 121,7 milyar dolar olarak açıklandı.

  SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANLIĞI, SAVUNMA YATIRIMLARINA DESTEĞİNİ ARTIRDI

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "2019'da 14 firma ile 90 milyon TL değerinde kredi protokolü imzaladık. 2020'de yapılan başvurular neticesinde 19 firma ile 140 milyon lira değerindeki kredi protokolünü de imzalıyoruz." dedi.
 
ERGUN: DÖVİZ RİSKİNİN YÖNETİLECEĞİ YENİ FİNANSAL ÜRÜN YOLDA

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, şirketlerin döviz riskini yönetebilmeleri için, yeni bir finansal ürün üzerinde çalışmaların son aşamada olduğunu söyledi.
 
DÜNYA

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN AFGANİSTAN AÇIKLAMASI: "ÖNCE HÜKÜMETİN NASIL KURULACAĞINI GÖRMEMİZ LAZIM"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Taliban’la ilgili sorulara “Önce hükümetin nasıl kurulacağını görmemiz lazım” yanıtını verdi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise “Havaalanının emniyetli şekilde açık kalmasına ve tüm Afganistan’a hizmet vermesine gayret gösteriyoruz." dedi.

AFGAN DEVLET YETKİLİLERİ TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

Ülkede radikal İslamcı Taliban’ın kontrolü ele geçirmesiyle hedef haline gelen bazı Afgan devlet yetkililerinin Türk Havayolları (THY) uçağıyla Türkiye’ye getirildiği belirtildi.

COVİD

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: AŞI OLMAMIŞ ÖĞRETMEN VE PERSONELİN HAFTADA EN AZ 2 DEFA PCR TESTİ YAPTIRMASINI İSTEYECEĞİZ

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada en az 2 defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz." dedi.

AB, TÜRKİYE'NİN COVID-19 AŞI SERTİFİKASINI TANIMA KARARI ALDI

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye, Kuzey Makedonya ve Ukrayna'nın uyguladığı COVID-19 aşı sertifikalarına "denklik" verilmesi kararı alındığını açıkladı.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.