Kulisvar'da bugün neler var?

Print
Haber Tarihi : 14.08.2021 13:17
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Kulisvar'da bugün gündem yine çok kalabalık


Kulisvar'da bugün neler var?
POLİTİKA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SELDEN ETKİLENEN YERLERİN 'AFET BÖLGESİ' İLAN EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta selden etkilenen yerlerin "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildiğini açıkladı. Erdoğan, "4 bin 760 personel, 19 helikopter, 1 İHA, 66 ambulans, 41 UMKE, 630 hizmet aracı, 437 iş makinası ve pek çok araç gereç sahada faaliyet gösteriyor. Zararların telafisi için de çalışmalara başladık." açıklamasını yaptı.

SEDAT PEKER’DEN ALTINDAĞ PROVAKASYONU İÇİN ‘MET’ İDDİASI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara devam ediyor. Bir süredir mesajlarına ara veren Peker, yazdığı mesajlarda Altındağ'da yaşanan olaylara değindi. Peker: ‘’Suriyeli göçmenler ülkemize ilk gelmeye başladıkları zamanlarda bir yazı kaleme almıştım. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar, sermayesi olan iş adamları, sanatkarların ülkemizde kalmasına izin verilmeli, geri kalan genç nüfus da ülkesini korumak için savaşmak üzere ülkelerine gönderilmelidir demiştim. Hem sağ kesimden hem de sol kesimden çok fazla eleştiri almıştım. Benim faşist olduğumu, ırkçı olduğumu söylemişlerdi. Netice ortada. Hem sağcılar, hem solcular yanıldılar, akılcı olanlar kazandılar' dedi. 'MET' isimli uyuşturucu hakkında bilgi veren Peker, "Met denen uyuşturucuyu alanlar adeta zombiye dönüşmekteler. Korku denen şey beyinlerinden çıkmakta, merhamet ise tamamen ortadan kalkmaktadır. Devlet görevlilerinin neredeyse satışı serbest olan bu uyuşturucu türünün hızlı bir şekilde üzerine gitmeleri gerekiyor" dedi

ALTUN, SINIR GÜVENLİĞİNİN HAYATİ BİR MESELE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, doğu ve güney sınırında, bu yıl, bugüne kadar 267 bin 638 yabancının Türkiye'ye yasa dışı yollarla girişinin engellendiğini belirtti.
 
CHP'DEN ERDOĞAN'IN IBAN KARARINA TEPKİ: BELEDİYELERİN YARDIM TOPLAMASINA ENGEL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın afetlerden zarar görenler için yardım kampanyası başlatma kararıyla belediyelerin nakdi yardım toplamasının engellendiğini söyledi.
 
BAHÇELİ: “YALAN HABER, YALAN SİYASETLE MÜCADELE KURULU’ ADIYLA BİR HEYET KURULDU”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti içinde “Yalan Haber, Yalan Siyasetle Mücadele Kurulu” adıyla bir heyet kurduklarını duyurdu. Bahçeli, “MHP doğrunun yanında, doğru duruşun içinde, dosdoğru bir mücadelenin safındadır. Yalancıların sonu görünmüştür. Bundan sonra onlar kaçacak, biz de kovalayacağız” dedi.

TMSF’DEN 82 ŞİRKETTE GÖREVLİ BÜROKRAT AÇIKLAMASI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), AKP’li TMSF Başkan Yardımcısı Nevzat Avunç’un aynı anda 82 şirkette görev yapmasının amacının ‘aynı grupta yer alan şirketlere ortak bir yönetim oluşturmak’ olduğunu kaydetti.

EKONOMİ
 
FİTCH, TÜRKİYE'NİN NOTUNU VE  GÖRÜNÜMÜNÜ TEYİT ETTİ

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu "BB-" , görünümünü ise “durağan” olarak teyit ettiğini açıkladı.
 
CARİ AÇIK HAZİRAN AYINDA DÜŞTÜ

TCMB, ödemeler dengesi istatistiklerini açıkladı. Buna göre cari işlemler açığı, bir önceki yılın Haziran ayına göre 1.94 milyar dolar azalarak 1.13 milyar dolar oldu. Bunun sonucunda on iki aylık cari işlemler açığı 29.68 milyar dolar oldu.
 
DÜNYA

BM'DEN AFGANİSTAN'A KOMŞU ÜLKELERE ÇAĞRI: KAPILARI AÇIK TUTUN

Birleşmiş Milletler, Taliban'ın ilerleyişini sürdürdüğü Afganistan için insani kriz uyarısında bulunarak komşu ülkeleri kapılarını açık tutmaya çağırdı.

COVİD

ALMANYA TÜRKİYE'Yİ 'YÜKSEK RİSK ALANI' İLAN ETTİ

Almanya, Türkiye ile birlikte ABD ve İsrail'i yüksek risk alanı ilan etti. Bu ülkelerden gelenlerden aşı olduklarına veya COVID-19 geçirip iyileştiklerine dair kanıt sunmaları istenecek.

BAKAN VARANK DUYURDU: VLP AŞISINDA FAZ 2 AŞILAMALARI TAMAMLANDI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Faz-1 aşamasında kendisinin de gönüllü olduğu virüs benzeri parçacıklara dayalı (VLP) aşı adayında Faz-2 aşılamalarının tamamlandığını bildirdi.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.