Kulisvar'da bugün neler var?

Print
Haber Tarihi : 21.07.2021 14:47
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Kulisvar'da bugün gündem yine çok kalabalık


Kulisvar'da bugün neler var?
POLİTİKA

ERDOĞAN KIBRIS’TAKİ MÜJDENİN DETAYLARINI VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'müjde' olarak duyurduğu Kıbrıs'taki külliyenin nereye yapılacağını açıkladı. Gençlerle bir araya gelen Erdoğan, bir soru üzerine külliye projesinin detaylarını da paylaştı: Şimdi de inşallah yapacağımız külliyeyi de Beşparmak Dağları'na sırtımızı dayayarak, böyle bir yerde yapmayı planladık Sayın Cumhurbaşkanı ile beraber."

DAVUTOĞLU: ÜMİTVAR OLMALIYIZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kurban Bayramı’nı, sosyal medya hesabından yayınladığı görüntülü bir mesajla kutladı. Süleymaniye Camii'nde kaydedilen video ile vatandaşlara seslenen Davutoğlu, "Bayram, yeni ümitlerin, başlangıçların adıdır. Kurban Bayramı'nı idrak ederken aslında bütün kötü, kem düşünceleri, kötü niyetleri de kurban etmenin idrakine varmamız lazım" dedi.

KIBRIS’TA PROTOKOL KRİZİ

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü dolayısıyla KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’ın davetlisi olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i temsilen törene katılan heyet, protokol krizi nedeniyle törenden ayrıldı. Türkiye'ye dönen heyet, "Devlet işleri ve uluslararası ilişkiler, belli teamüllerle, belli gelenekler üzerine bina edilir" diyerek durumu protesto ettiklerini belirtti.

KAYIP SİLAHLAR MECLİS GÜNDEMİNDE

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, 15 Temmuz darbe girişiminde kaybolduğu iddia edilen silahlar konusunu TBMM gündemine taşıdı. Taşcıer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, “15 Temmuz’da kaybolduğu ifade edilen silahların aradan geçen 5 yıla rağmen hala bulunamamış olması olağan bir durum mudur” diye sordu. Taşcıer, “İçişleri var diyor, Emniyet yok diyor. Soruyorum, var mı, yok mu” dedi.

METİNER: DEĞİŞİM OLMAZSA BEDELİ AĞIR OLUR

Yeni Şafak yazarı AKP'li Mehmet Metiner, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi, partisi için "ciddi ve kapsamlı bir yenilenme-değişim olmazsa bedeli siyaseten ağır olur" uyarısı yaptı.

AKP’Lİ YÖNETİCİDEN GAZETECİLERE: BU ÜLKEDEN GİDİN

AKP’nin Elazığ İl Başkan Yardımcısı Kemal Tan, gazetecileri hedef alıp "işinizi ya adam gibi yapın ya da bu şehirden gidin!" dedi. Tan, gazetecilere yönelik, “Rize afet bölgesi ilan edilmiş ama Elazığ edilmemiş diye çığırtkanlık yapan gazeteci, yazar ve benzeri her kim varsa işinizi ya adam gibi yapın ya da bu şehirden gidin! Siz de çok iyi biliyorsunuz ki sadece Rize de heyelan olan bölgenin afet bölgesi ilan edilmesi söz konusu. Rize'nin tamamı afet bölgesi ilan edilecekmiş gibi algı yaratmak istemenizin kime ne faydası var acaba” dedi.

EKONOMİ

ZİRAAT BANKASI BATIK KREDİLER NEDENİYLE GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Ziraat Bankası’nın ödenmeyen krediler nedeniyle portföyüne eklenen gayrimenkuller 2017 yılından bu yana sekiz kat artarak 5,3 milyar liraya yükseldi.

DÜNYA

ERDOĞAN: KABİL HAVAALANI’NIN İŞLETİMİNİ ALMAYI PLANLIYORUZ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Şartlarımız sağlanabilirse Türkiye olarak Kabil Havaalanı’nın işletimini ele almayı düşünüyoruz” dedi.

RUSYA TÜRKİYE’YE S-400 GÖNDERMEYE HAZIRLANIYOR

Rusya’nın askeri ihracat şirketi Rosoboronexport, gelecek aylarda Türkiye’ye 2’nci parti S-400’leri göndermek için bir proje geliştirileceğini duyurdu.

ESKİ KKTC CUMHURBAŞKANI: DEVLETİN İTİBARI BİNALARIN İHTİŞAMIYLA ÖLÇÜLMEZ

Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘külliye ve millet bahçesi müjdesi’ni eleştirdi: “Devletlerin itibarı binalarının ihtişamı ile ölçülmez. Demokrasisi, özgürlüklere , insan haklarına, hukuka, adalete saygısı, yurttaşlarının refah düzeyi ile ölçülür.”

DIŞİŞLERİ’NDEN AB’YE KIBRIS YANITI

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, “AB Komisyonu Başkan Yardımcısı'nın Cumhurbaşkanımızın KKTC ziyareti hakkındaki açıklaması AB’nin Kıbrıs konusunda gerçeklerden kopuk olduğunun yeni bir kanıtıdır” dedi.


ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.