Kulisvar'da bugün neler var?

Print
Haber Tarihi : 12.07.2021 12:07
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Kulisvar'da bugün gündem yine çok kalabalık


Kulisvar'da bugün neler var?
POLİTİKA

PEKER’DEN SOYLU’YA: HER YERDE DAKİKA DAKİKA SENİ TAKİP EDİYORUM

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi. Twitter paylaşımında, sık sık hedef aldığı Soylu’ya hitap eden Peker, şunları kaydetti: “Video çekerken sana söylemiştim ya göreceksin diye, bunlar sizin iyi günleriniz. Beni öldürmekten başka kurtuluşunuz yok. Gerçi ölümüm bile size kurtuluş olmayacak. Bakanlar kurulu toplantısında anlatıyordun ya: Sedat Peker’i takip ediyoruz, şu an şu ülkede, hem Türkiye’de hem bulunduğu yerde operasyon yapacağız diyordun ya, sen beni dakika dakika takip ederken ben de seni bakanlar kurulundaki konuşmaların dahil her yerde dakika dakika takip ediyorum.’’

KAYIP SİLAHLAR SARMALI: TRT’DE KASADA BULUNAN SİLAHLAR DA ORTADA YOK

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘envantere kayıtlı olmayan’ silahların sivillere dağıtıldığı yönündeki iddiası, envantere kayıtlı olan kayıp silahları da gündeme getirdi. İçişleri Bakanlığı kayıp silahları ararken bir bilgi de CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’den geldi. Sertel, TRT’nin İzmir yerleşkesinde kilitli bir kasada bulunan 10 adet silahın kaybolduğunu söyledi. Söz konusu silahlar kaybolduktan beş gün sonra emniyete bildirilmişti.

DAVUTOĞLU’NDAN BAHÇELİ’YE: 48 SAATTİR AĞZINI BIÇAK AÇMADI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır'da 'Serok Erdoğan' sloganlarıyla karşılanmasına değinen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, kendisine 5 yıldır 'Serok Ahmet' diyen MHP lideri Bahçeli'ye seslendi. Davutoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı Diyarbakır’daydı. Orada Serok Erdoğan diye seslenildi. Bahçeli’nin ağzını 48 saattir bıçak açmadı. Bakalım ne yapacak Bahçeli?" diye konuştu.

BAHÇELİ’DEN ERDOĞAN’A YIL DÖNÜMÜ TEBRİĞİ

MHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile seçilmesinin üçüncü yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, "Yeni bir çınar rüyasının tezahür etmesini temenni ediyorum" dedi.
 
AK PARTİ’DEN ‘OHAL YASASI’ SAVUNMASI: TEHDİT HENÜZ GEÇMİŞ DEĞİL

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis’e sunulan torba yasa teklifinde OHAL sonrası uygulamalarının üç yıl daha uzatılmasına ilişkin, “Tehdit henüz geçmiş değil.” dedi.
 
KILIÇDAROĞLU: CUMHURBAŞKANI HER ŞEYE MAYDANOZ OLMAZ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı çok önemli günlerde çok önemli zamanlarda açıklamalar yapar ve bütün vatandaşlar da cumhurbaşkanını büyük bir dikkatle dinlerler 'Acaba ne söylüyor?' diye. Cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz." dedi.

İMAMOĞLU’NDAN ÇILGIN PROJE AÇIKLAMASI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin düzenlediği çalıştayda kendisine göre 'çılgın proje'nin ne olduğunu açıkladı. İmamoğlu, "Benim için çılgın proje, İstanbul’da spor yapmayan çocuğun kalmamasıdır" dedi.

CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN TORBA YASA ELEŞTİRİSİ

CHP'li Bülbül, AK Partili milletvekillerinin Meclis'e getirdiği 'torba yasa teklifini eleştirdi: Üniversite kooperatifinden, gümrük hizmetlerine, kambiyo senedinden, OHAL uygulamalarına kadar her şeyi içine koymuşlar. Ama burada asıl mesele OHAL’i devam ettirmek. Çünkü AK Parti OHAL’siz ülke yönetemez durumda.

CHP: 4 BAKAN YARDIMCISI DAHA ÇİFT MAAŞ ALIYOR

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz yaptığı sosyal medya paylaşımında 4 bakan yardımcısının daha çift maaş aldığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakan yardımcıları Fatih Metin, Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı ve Ayşe Ayşin Işıkgece’nin, Yüksek Komiserler Kurulu Başkanlığı’ndan maaş aldıkları ortaya çıktı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz belgelerle birlikte yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı “AK Partili Tarım ve Orman Bakan yardımcılarının dördünün de aynı zamanda at yarışı düzenleyen Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi olduğunu tespit ettik. Bakan yrd. aylık maaşı: 30.275 TL, Kurul Üyeliği aylık ücreti: 14.230 TL, Aylık toplam gelir: 44.505 TL.”

KARAMOLLAOĞLU’NDAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Seçim Kanunu ve erken seçim hakkında önemli açıklamada bulundu. Karamollaoğlu, "Eğer o kanunu değiştirerek seçime gitmek istiyorlarsa, bu demektir ki gelecek temmuzdan önce seçim olmaz" dedi.

SOSYAL MEDYA İÇİN RTÜK BENZERİ YAPI SİNYALİ

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında sosyal medya platformları için RTÜK benzeri bir yapının kurulmasının tartışıldığı öğrenildi.

EKONOMİ

ANKARA IMF’DEN GELECEK OLAN PARAYI BEKLİYOR

CHP'li Toprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IMF'den alacağı parayı beklediğini söyledi. Ekonomist Mahfi Eğilmez de yazısında ağustos ayı sonuna kadar Merkez Bankası'nın rezervlerinin 6,4 milyar dolar artacağını ifade etti.

DÜNYA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TÜRKİYE, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA BOŞNAK KARDEŞLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

Bosna Hersek'te, Srebrenitsa soykırımının 26. yılı dolayısıyla düzenlenen anma törenine video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Türkiye, dün olduğu gibi bugün de yarın da Bosna-Hersek'in ve Boşnak kardeşlerinin yanında olmaya devam edecektir." diye konuştu.
 
BAKAN AKAR'DAN YUNANİSTAN SAVUNMA BAKANI'NA TEPKİ

Milli Savunma Bakanı Akar, Panagiotopulos'un Türkiye aleyhindeki sözlerine tepki göstererek, "Yunanistan, provokatif, hukuk tanımaz, kendi imzaladığı anlaşmalara dahi riayet etmeyen, uzlaşmaz ve gerginliği tırmandırıcı tavrını sürdürmektedir." dedi.



COVİD

BİLİM KURULU ÜYESİ: VAKALAR 1000’İN ALTINA İNERSE MASKE CEBİMİZE GİRECEK

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, vaka sayısının 1000’in altına düşmesi durumunda sürekli maske takma zorunluluğunun ortadan kalkabileceğini söyledi: “AVM’ye, kalabalık bir yere gittik, metroya bindik o zaman maskemizi takacağız, sonra çıkarıp cebimize koyacağız.” dedi.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.