Kulisvar'da bugün neler var?

Print
Haber Tarihi : 26.06.2021 09:16
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Kulisvar'da bugün gündem yine çok kalabalık


Kulisvar'da bugün neler var?
POLİTİKA 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ERKEN SEÇİMİN TARİHİ BELLİ, HAZİRAN 2023

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Yatıyor kalkıyor 'erken seçim' diyorlar. Erken seçimin tarihi belli, Haziran 2023. Boşuna çabalamayın." dedi.

BAKAN GÜL: DARBENİN RUHUNUN SİNDİĞİ BU ANAYASA TÜRKİYE'Yİ 2023'LERE TAŞIMAKTAN UZAKTIR

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Lafzı ve ruhuyla siviller tarafından hazırlanmış yeni bir anayasaya Türkiye'nin ihtiyacı vardır. Darbenin ruhunun sindiği bu anayasa Türkiye'yi 2023'lere taşımaktan uzaktır." dedi.

KILIÇDAROĞLU: TÜRKİYE'Yİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak ülkeye demokrasiyi getireceklerini belirterek, "Çiftçi üretecek, sanayici üretecek, Türkiye üretecek, işsizlik son bulacak. Yeter ki destek verin. Ahlaklı siyaset, düzgün siyaset, herkesin çalıştığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz." dedi.

CHP'DEN İSTİFA EDEN SERA KADIGİL TİP'E KATILDI

İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü, CHP'den istifa ederek Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) katıldığını açıkladı.

AKŞENER: ‘İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İÇİN DANIŞTAY’I GÖREVE DAVET EDİYORUM’

İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararının yürütmesinin durdurulması için geçtiğimiz ay Danıştay’a yaptıkları başvuruya hala bir yanıt alamadıklarını belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Danıştay'ı, kadınlara olan sorumluğunun farkındalığına ve 1 Temmuz'u beklemeden üzerindeki vesayetten sıyrılarak görevini yapmaya davet ediyorum.” diye sordu.

EKONOMİ   

BAKAN ELVAN: 2. ÇEYREKTE YÜZDE 20'LER CİVARINDA BÜYÜME BEKLİYORUZ

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Gaziantep iş dünyası ile buluşmasında, 2. çeyrek için çift haneli, yüzde 20'ler civarında bir büyüme beklediklerini açıkladı. Elvan, ekonomide sorunun enflasyon ve döviz kurunun oynaklığında olduğunu belirterek, "Yüksek enflasyondan kurtulmamız şart" dedi.

TÜRKİYE'NİN İLK DOĞAL GAZ DEPOLAMA GEMİSİ ERTUĞRUL GAZİ HİZMETE GİRDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin hizmete alınan ilk doğal gaz depolama gemisi Ertuğrul Gazi'nin ilk sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) transferini 29 Haziran Salı günü gerçekleştireceğini söyledi.

BÜYÜK FİRMALARDA YAPILANDIRMA 56 MİLYAR TL'YE ULAŞTI

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Ekim 2019'dan Mayıs 2021'e kadar geçen sürede Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşmaları doğrultusunda büyük ölçekli uygulamada 202 firmanın 55,6 milyar liralık borcunun yapılandırıldığını duyurdu.

TURİST SAYISI 1 MİLYONA DAYANDI

Turizm Bakanlığı verilerine göre, Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı Mayıs'ta bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3,039 artışla 936,282 olurken, pandemi etkisiyle ilk beş ayda ise yüzde 14 düşüş kaydedildi.

DÜNYA   

AB'DEN TÜRKİYE'DEKİ SURİYELİLER İÇİN 3 MİLYAR EURO

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB'nin Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı Suriyelilerin desteklenmesi amacıyla 2024'e kadar 3 milyar euro bütçe ayıracağını duyurdu.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: AB ZİRVESİ’NDE KABUL EDİLEN KARARLAR BEKLENİLEN VE GEREKEN ADIMLARI İÇERMEKTEN UZAKTIR

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nde “Türkiye” başlığı altında kabul edilen kararların "beklenilen ve gereken adımları içermekten uzak" olduğunu bildirdi.

DİĞER

YASİN BÖRÜ DAVASINDA 15 SANIĞA MÜEBBET HAPİS CEZASI

Diyarbakır'da 6-7 Ekim 2014'te Kobani olayları nedeniyle düzenlenen eylemlerde Yasin Börü'nün öldürülmesine ilişkin Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen davada 15 sanık, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek çocuğu öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm edildi.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.