deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. 27 haftanın ardından alınan kritik mağlubiyet sonrası teknik direktör Abdullah Avcı soyunma odasında öğrencilerine konuşma yaparken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. 
Trabzonspor, Antalya deplasmanında kaybederek birçok unvanını bıraktı. Süper Lig'de 27 haftadır, deplasmanda 25 maçtır yenilmeyen, üst üste 8 haftadır galip gelen Fırtına'nın parmak ısırtan serisi Antalya'da son buldu. Bordo-mavililer, Süper Lig'de 278 gün, deplasmanda da 412 gün sonra mağlup oldu ve farkı daha da açma fırsatını kaçırdı.
Taraftara çağrıda bulunan bordo mavili oyunculara olumlu yanıtlar gelirken tribünleri dolması ve oyunculara büyük bir destek ile yeni bir serinin başlangıcı olması bekleniyor