Mumcu 'Bir Seçim Biter Diğeri Başlar'

Print
Haber Tarihi : 23.11.2023 15:15
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği açıklamalarda mahalli idareler seçimleri hakkında konuştu. Mumcu, 18’de 18 yaparak inşallah galip çıkacağız dedi.

Mumcu 'Bir Seçim Biter Diğeri Başlar'
Aday adaylığı başvuru süreçleri 22 Kasım günü tamamlanan AK Parti’de İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu seçime karşı birliktelik mesajları verdi. Mumcu, Bizler AK Parti Trabzon teşkilatı olarak 7’den 70’e tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. AK Parti olarak bir seçimin ardından yarın yeni bir seçime girecekmiş gibi hazır bir teşkilatız. Hiçbir zaman sadece seçim için sokaklardasınız denilenlerden olmadık, olmayacağız. dedi.

ADIM ADIM TÜRKİYE YÜZYILINA 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeni Türkiye Yüzyılına olan inancını birlik ve beraberlik içerisinde inşa edebileceğimizi görmekteyiz. Bunun en güzel örneğini seçim öncesi ve sonrasında hem tüm teşkilatlarımız hem de halkımız olarak sergilemekteyiz. diyen Mumcu, “Biz AK Parti olarak hazırız ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve onun işaret ettiği yoldan yürümeye her zaman devam edeceğiz.” dedi.

KARADENİZİN İNCİSİ OLMAYA ADAY TRABZON

21 Kasım Salı günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı / Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açılışı hakkında da konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, bu atılım ile birlikte sadece Trabzon’lu ve Trabzon’da yaşayan gençlerin değil, Türkiye’de 6. Karadeniz’de ilk olma özelliği taşıyan bilim merkezi ile tüm gençlerimiz içinde bulunduğu bilim ve teknoloji çağına çok daha verimli hazırlanırken AK Parti olarak hedef belirlediğimiz güçlü ve müreffeh bir Türkiye hedefimize daha emin adımlar ile yürüyecekler. Bilim Merkezimizin yapımı adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı / Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar’a teşekkür ederiz. dedi.

BAŞIMIZA İCAT ÇIKARTIN GENÇLER!

21 Kasım Salı günü açılışı gerçekleştirilen Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ile de bu durumu netleştirmiş olduğumuzu düşünüyorum. diyen Mumcu, önü kesilerek Bilim ve Teknoloji ile tanışamayan, bilinçlenerek yetişemeyen bir nesilden 21 yılda gerçekleşen gelişmeler sonucunda Bilim, Teknoloji, Sanayi ve İlim konusunda dur durak bilmeden gelişen, öğrenen ve bilinçlenen bir ülke haline geldik. Allah’ın izniyle çok daha ileri hedefleri de gençlerimizin çabalarıyla başaracağız. Biz artık başımıza icat çıkartmayın diyen değil aksine artık başımıza icat çıkartın diyen bir konumdayız. Gençlerimizin bilim ve teknoloji ile olan bilinçli yakınlığı ile binlerce bilim ve ilim insanı yetiştireceğimize hiçbir şüphemiz yok. İnşallah gençlerimizin gayretlerini AK Parti olarak her zaman görüyor ve yanlarında oluyor olacağız. dedi.

31 MART’TA KARAR TRABZON’UN

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlıklar son hız devam ederken değerlendirmelerde bulunan Mumcu, Sadece seçim zamanlarında sokaklara çıkan ve görüntü verenlerden hiçbir zaman olmadık, biz Trabzon’un dertlerini biliyoruz ve her zaman kulak vermek için var gücümüzle çabalıyoruz. Bunun için biz esnafımızın ve halkımızın her zaman yanındayız. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Trabzon Halkı kendisine yakışanı yapacak ve Yeni Türkiye Yüzılı hedeflerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilerlemeye devam edecektir.

BİZİM SÖZÜMÜZ MİLLETİMİZEDİR

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle kol kola yürümeye devam edeceğiz. Biz verdiğimiz sözleri unutanlardan değiliz. Bizim sözümüz milletimizedir. Trabzon’umuz başta olmak üzere milletimizin kazanımları 31 Mart’ın ardından artarak devam edecektir inşallah.

ADAY ADAYLIKLARI SÜRECİ TAMAMLANDI TEMAYÜL İÇİN GÜN SAYILIYOR

22 Kasım olarak belirlenen Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci tamamlandı. Tamamlanan başvurular sonucunda gözler 26 Kasım Pazar günü yapılacak Teşkilat Temayül yoklamalarına çevrilmiş oldu. Heyecanlı bekleyişin ardından AK Parti Trabzon teşkilatı adaylarını belirlemek için harekete geçecek. Peki süreç nasıl işleyecek? Online şekilde ve AK Parti İlçe Başkanlıkları üzerinden gerçekleştirilen başvuru sürecinde gerekli evraklar teslim edildikten sonra Beşirli Kapalı Tenis Kortu Spor Kompleksinde yapılacak olan teşkilat temayülleri süreci başlıyor olacak. Fakat bu sürecin de tamamlanması aday adaylığı süreçlerini tamamlamış olmuyor. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlemiş olduğu kriterler ile değerlendirmeler ve teşkilat temayül yoklamaları süreci ile adaylık süreçleri kesinleşme yoluna girmiş olacak. Bu Süreç Hakkında konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu süreci “Hizmet aşkıyla dolu gönüllerin heyecanı.” Olarak nitelendirdi. Mumcu, aday adaylığı süreçleri 22 Kasım itibariyle tamamlandı diyebiliriz fakat aday adaylığı süreçlerimiz sadece belediye başkanlığı adaylarından ibaret değildir, Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımız 3 Aralık tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Mumcu, halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Başvurularımız 22 Kasım itibari ile tamamlandı. Gerçekleşen bu yoğun katılım ile kadrolarımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef belirlediği “Yeni Türkiye Yüzyılına” çok daha sağlam temeller ile ilerlemesi için ince elenip sık dokunduğunu ve halkımızın da bu durumu en kalbi hisleriyle gözlemleyebileceğini biliyoruz. Gönülleri Hizmet ve Millet aşkıyla dolup taşan kadrolar oluşturulacağından hiçbir endişemiz yok. Bu Dava memleket davasıdır. Belediyeciliğin gönül işi olduğunu ve hizmet getirmenin bizleri Türkiye olarak güçlü yarınlara taşıyacağını bilmekteyiz. Gerçekleştirilecek olan Mahalli ve İdareler Seçimlerinin Tüm teşkilatımız ve milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. diyerek sözlerini noktaladı.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.