Günlük burç yorumları! 

Print
Haber Tarihi : 02.05.2021 22:45
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

02 Mayıs 2021 Pazar burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.

Günlük burç yorumları! 
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün gerekli talimatları aldığınızda dikkatlice dinleyin. Zihniniz her zamanki kadar berrak olmayabilir. Dikkatli olmazsanız, yanlış yola girebilir ve her şeye yeniden başlamak zorunda kalabilirsiniz. Soru sormaktan utanmayın. Gereksiz bir hata yapmaktansa soru sormak her zaman daha iyidir.

KOÇ 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gelişmiş iletişim, önümüzdeki iki hafta boyunca sizin için önemli bir kavramdır. Başkalarıyla çok daha derin bir düzeyde ilişki kurabileceğinizi, daha iyi ilişkilerin yolunu açabileceğinizi ve genel olarak daha iyi bir anlayışa sahip olabileceğinizi göreceksiniz. Bu zamanı akıllıca kullanın.

BOĞA
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün dedikoduları dinlemeyin. Yayılan söylentiler muhtemelen yanlış varsayımlara dayanıyor ve tamamen gerçekliğin dışında kalıyor. Yine de konuşmayı seven biri çok inandırıcı olabilir. Kesinlikle tuhaf bir şeyler oluyor. Bunu önlemeye çalışın!

İKİZLER
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kredi kartınızı kullanmadan önce bugün dikkatlice düşünün. Gerçekten bu lüks eşyayı almayı bu kadar istiyor musunuz? Eğer cevabınız evetse o zaman sizi kimse tutamaz. Lüks harcamalar her zaman para kaybı değildir. Öz saygınız için harikalar yaratabilirler!

YENGEÇ
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Önümüzdeki iki hafta boyunca aklınızda tutmanız gereken anahtar kavram, konuşmak kadar dinlemekle de ilgilidir. İş ile bağlantılı olan insanlara düşünceli bir şekilde kulak verin. Endişelerine karşı açık olun. Bu sandığınızdan daha önemli.

ASLAN
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Duygusal kargaşa, bugün her zamanki tarafsızlığınızı ve sağduyunuzu bastırabilir. Siz ve aile üyeleri arasındaki iletişim kopukluğu olabileceğinden, aile sorunları zihninizi kurcalayabilir. Olanlarla temas halinde hissetmeyebilirsiniz. Onları sizinle konuşmaya teşvik etmeye çalışın.

BAŞAK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hayal gücünüz çok yükseğe uçmalı. Yazı, müzik veya dansla ilgileniyor olun, yaratıcı ilhamınızdan en iyi şekilde yararlanın. Yapmazsanız, fikirleriniz ortaya çıkar çıkmaz kaybolabilir. Çok meşgulseniz, en azından bunları geliştirmek için olasılıkları not almak için zaman ayırın.

TERAZİ
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir arkadaş hakkındaki şüpheler bugün sizi rahatsız edebilir. Bu kişi sizden borç para aldı mı? Bu kişiye güvenebilir misiniz? Yargılamanın en iyi yolu geçmişine bakmaktır. Geçmişte güvenilmezse, tekrar sorun yaratma ihtimalleri yüksektir.

AKREP 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hareketlerinizden emin olmadan, şaşkınlık içinde dolaştığınızı hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın ve her zamanki pratik, nesnel benliğinizde olmaya çalışın. Sizin için bunu yapmak genellikle olduğu kadar kolay olmayabilir, ancak yapabilirsiniz. Biraz kahve alın ve yapılması gerekenlerin bir listesini yapın. Bazen gereken tek şey budur.

YAY
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Spiritüel ve metafiziksel kavramlar bugün size karanlık gelebilir. Arkadaşlarınızın kabul ettiği bazı fikirler de elbette ki tuhaf gelebilir. Tartışmaya girmeyin. Konuyla ilgili daha fazla bilgi edinin. Sonunda hepsini mantıklıca bir araya getirmelisiniz.

OĞLAK 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sanki yapmanız gereken bir şeyi hatırlayamıyormuşsunuz gibi garip, rahatsız edici bir duygu bugün sizi rahatsız edebilir. Bu konuda kendinizi deli etmeyin. Muhtemelen hiçbir şeyi unutmadınız ama oldukça rahatsız edici bir rüya gördünüz. Neyle ilgili olduğunu öğrendikten sonra, muhtemelen tekrar özgür hissedeceksiniz.

KOVA
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Partneriniz ailesiyle iletişim kurmakta sorun mu yaşıyor? Eğer öyleyse, bugün bu konu hakkında bir şeyler duymaya hazır olun. İyi bir dinleyici olun. Anlayışınız ve tarafsızlığınız büyük ölçüde takdir edilecektir. Sevgiliniz muhtemelen gerçekleri görmüyor ve bunun için size ihtiyacı var. Ancak, patronluk taslamaktan kaçının.

BALIK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanlar tavsiye ve yardım için size gelecek. Tüm cevaplara sahip olan sizsiniz ve onları suçlayamazsınız. Onlara biraz zaman ayırın ve tüm bildiklerinizi onlarla paylaşın. Size minnetar olacaklardır.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.