Futbol ve Spor Şehri Trabzon

Print
Haber Tarihi : 31.08.2023 15:23
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Yazar Sedat OLCA'nın kaleminden


Futbol ve Spor Şehri Trabzon
ALİ SÜRMEN DİVAN KURULU BAŞKANI BÖYLE DİYOR ! .

"Hep beraber üzüldük. Şampiyon takıma astronomik rakamlarla yapılan transferlere rağmen sonuç alınmaması ile gelinen süreçte, geçen senede randıman vermeyen futbolculara tahammülsüzlüğünü de anlıyorum. 

Ancak, OYNATILAN BAZI GENÇ OYUNCULARI KAZANMAK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ OLMALI VE  BUNLARIN ÇOĞALTILMASI YÖNÜNDE DESTEK OLMALIYIZ !.. dedi.

Ali Sürmen açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Trabzonspor'umuz elbette büyük hedefleri olması gereken bir takımdır. Ama unutulmasın ki, dağıtılan şampiyon takımın yerini alacak yeni kadronun doğuşunda sancılar yaşanacaktır. Eleştiri ve öneri hakkınızdır. Lakin aşırı tepkiyi, yönetimi ve hocayı telaşa sürükleme boyutuna getirmeden, çözümler üretilmesine hep beraber katkı sağlanmalıdır."..

ALİ SÜRMEN GENÇLERDEN VE ÇOĞALTILMASINDAN BAHSEDİYOR AMA KAMPIN YILDIZI YERLİ VE TÜRK OYUNCULARI BİRİDE ALİ ŞAHİN HOCA ALT YAPIYA GÖNDERİYOR !!! SAHİ BU KÜLÜPTE HİÇ PROFOSYONEL YOKMU ?.. 

"KURUMSAL YAPI VE İŞLEYİŞ"..???

Ya bu DÜNYA TAKIMI TRABZONSPOR !.. 
 
Anlayabildiniz mi?..

BİZİM UŞAKLAR !..

Uğurcan formsuz başladı !..

Pas hataları ve atakları 3.bölgede gole yönelik  sonlandıramama sonucunda tehlikeli hücum geçişleri yiyoruz !.  Genelde topu kaptırıldığımızda  geniş alanlarda yakalanıyoruz !.  Pozisyon üretmede zorlanıyoruz !.  Oyun kurmamızda, pas geçişlerinde ve isabet oranında yeterli değiliz !.,  hareketlilik, oyunu çabuk ve dikine oynama ve kontrol etmede ve rakibe kabul ettirmede bayağı zorlanıyor ve yetersiz kalıyoruz !. 

Hücum kombinasyonlarında çizgilerde hızlı oyuncumuz olmadığından savunmayı aldatıcı koşu,  defans blokları arasında stoperle bek arasına yıpratıcı ve çilingir topsuz koşular yapamıyoruz !.  ve topla buraya girmekte çok zorlanıyoruz !.. Sahaya yerleşim planında idaele ulaşamadık böylece rakip alanda pozisyon üretmede yetersiziz !. Çıkışlarda hatalı pas tercihleri ve dolayısıyla top kayıpları bizi rakip takım oyuncuların peşinden koşmak zorunda bırakıyor !. .

FUTBOL VE SPOR ŞEHRİ TRABZON

1927 yılında Ruslar, " Kafkas Muhteliti" ismi altında Trabzona geldiler ve şampiyon lise ile maç yaptılar ve galip geldiler. Birkaç gün sonra Trabzon Muhteliti ile oynadıkları maçı Çafer Çağatay, kırk adım mesafeden vole bir vuruşla İdman  Ocağından ilk golü Rus ağlarına taktı. İkinci gölü de Ömer(Ağa) atarak Rusları 2-0 yenmeye muvaffak olduk..

Rus milli takım santroforu  Ciciko'ya " Kalleş " lakabıyla bilinen Aşcı Yusufun Ahmet adım attırmayınca ünü Rusya ya yayıldı ve TRABZONLU BU GENÇ transfer teklifi aldı!...

TRABZON BÖYLE BİR FUTBOL ve SPOR ŞEHRİ !..

Siz hala FUTBOLLA ALAKASI OLMAYAN YABANCILARDAN ÇARE ARAYIN !! UYARIYORUM "

UÇURUMUN KENARINDA NEFİS MANZARA SEYREDİYORSUNUZ !! TEHLİKE GELİYORUM DİYOR !. 

YANLIŞ YOLDASINIZ !!!..

TÜRK FUTBOLU SİSTEMİ !..

Bir futbolcuya milyon € lar veriyorsunuz! Ona uygun sistem kuruyorsunuz! 

Şampiyonlar Ligine kalamadık diye gitmek istiyorlar ve siz onlara bu özgürlüğü veriyorsunuz!. BEYLER ANLAŞIRKEN KOYUN BAKALIM ALDIĞINIZ FİYATIN 3 KATI FESİH BEDELİNİ BAK NASIL SİZE BAĞLI KALIYOR VE OYNUYOR !.. 

Ha şimdi diyeceksiniz ki O ZAMAN GELMEZ ANLAŞMAZ SİZLE !.. Bende derim dünyanın saygın kulüpleri " 

BÖYLE KURALLARLA YÖNETİLİYOR !.

MENEJERLERİN ŞARTLARINA VE TALEPLERİNE GÖRE YÖNETİLMİYOR !. Asıl büyük neden ise bu güne kadar kimse cesaret edip yazamadı! Ben yazayım" 

FUTBOLCU BAŞKAN VE YÖNETİCİLERDEN KAT BE KAT ZENGİN OLURSA ! ki öyle  DEVAMINI SİZLER ANLARSINIZ !. 

TÜRK FUTBOLU YILLARDIR BU KUMPASIN İÇİNDE !.

BU FUTBOLCULARA VERİLEN MİLYON € LAR SADECE ONA GİTMEZ !..

""PARAYI UNUTMAK ÇOK KOLAY DEME ! UNUTMAK KOLAYSA ÖNCE SEN UNUT ! "

Bu şarkıyı sevenler !..
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.