Elif Esen 'Krizi çözecek anahtar bizde'

Print
Haber Tarihi : 10.09.2022 19:27
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Samsun'da düzenledikleri etkinlikler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Elif Esen 'Krizi çözecek anahtar bizde'
Esen, “Türkiye'deki mevcut krizi çözecek anahtar bizde. DEVA Partisi kadrosuyla, enerjisiyle Türkiye'yi yeniden inşa etmeye hazır” dedi. 


Samsun'daki çalışmalara ilişkin konuşan Elif Esen, DEVA Partisi'nin şehirde büyük bir ilgi gördüğünü söyledi. Esen, “DEVA Partisi Kadın Politikaları ekibi olarak Perşembe gününden beri Samsun’dayız. Samsun ekibimizin rehberliğinde pek çok etkinliğe katılarak siz değerli hemşehrilerimizle buluştuk, konuştuk, istişarelerde bulunduk.  Bu çalışmalar sırasında bize duyulan güven ve umudu gördük, mutlu olduk, azmimizi biledik. Samsunlu hemşerilerimiz ülkemizin kader seçimine doğru yol aldığını ve değişim vaktinin geldiğini görüyorlar. İlham veren konuşmalarıyla bizleri kendi dünyalarına götürdüler, kendi hikayelerini anlattılar, sorun ve ihtiyaçlarını paylaştılar. Çözüm önerilerimize ekleyeceğimiz konularda ışık tuttular bize. Sağ olsunlar, var olsunlar. Biz de onlara DEVA’yı anlattık, krizi çözecek anahtarın bizde olduğunu söyledik. Şimdi artık umutlu olma vakti, geleceği hep beraber inşa edeceğiz” dedi.

ÜLKEMİZİ KUTUPLAŞTIRMADAN YÖNETECEĞİZ

Elif Esen senelerdir süren iç siyasi kavgalara değinerek şunları söyledi “Bizler 100 yıllık Cumhuriyetimizin ortak değerlerine ve demokratik kazanımlarına sahip çıkarak, vatandaşlarımızı ayrıştırmadan, tüm yaşam tarzlarına saygılı olarak, kutuplaştırmadan ülkeyi yönetme sözü veriyoruz.  Eşit vatandaşlık temelinde sosyal, ekonomik ve politik iyileştirmeler hedefimizdir.

Amacımız yeniden kadının kendini güvende hissetmesi ve geleceğe umutla bakabilmesi, çocukların karnının doyması, nitelikli büyümeleri, eğitim alabilmeleri, gençlerin nitelikli bireyler olarak hayallerindeki konuma erişebilmeleri, çiftçinin yeniden tarlasını ekebilmesi, verim alabilmesi, besicinin süt hayvanlarını kesmek zorunda kalmaması, esnafın sanayicinin kar ederek işini döndürebilmesi… daha o kadar çok yeniden geri kazanılması gereken alan var ki…

Devlet yönetimi bilen, güvenilir, çalışkan, dürüst, ekonomiyi düzeltecek genç dinamik bir lidere ve alanında uzman güçlü kadrolara ihtiyacı var bugün Türkiye’nin. Derler ya artık evimizin kasasını, cebimizdeki cüzdanımızı güvenle emanet edeceğimiz bir yönetime ihtiyacımız var. Tüm sorunları kısa sürede çözmeye aday tek partiyiz, çünkü nitelikli ve deneyimli kadrolarımızla, programlarımızla, eylem planlarımızla biz bu gücü kendimizde hissediyoruz.”

GELİN ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Elif Esen zor günlerin sona erdirecek güçte kadrolara sahip olduklarını belirterek, “Ülkemizi tünelin sonundaki ışığa çıkaracak kadına, erkeğe, gence, yaşlıya, engelliye nefes aldıracak ve eşit vatandaşlık temelinde demokratik bir Türkiye’yi yeniden inşa edecek potansiyele sahibiz. 

İşte tam bu sebeple Biz bugün Samsun’dan barış ve huzur içinde zenginleşen, adalet ve liyakat ilkeleriyle yönetilen bir Türkiye için çıktığımız bu yoldan, umutlarımız daha da artarak dönüyoruz.
Tüm Samsunlu kadınları, erkekleri, yaşlıları, gençleri DEVA Partisinde birlikte olmaya, kol kola yürümeye ve ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLMAYA davet ediyoruz. Gelin taşın altına hep birlikte elimizi koyalım ve geleceğe birlikte güven içinde yürüyelim. Gelin yanımızda olun, üyemiz olun, gönüllümüz olun! Ve mutlaka önümüzdeki seçimlerde oyunuza sahip çıkın, bizimle irtibata geçin ve sandığınızın koruyucusu, bekçisi olun. DEVA Partisi Türkiye’nin Devasıdır, gelin hep birlikte ülkemizi DEVA’ ya kavuşturalım!” ifadelerini kullandı.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.