Burcunuz Size Neler Söylüyor?

Print
Haber Tarihi : 02.10.2021 11:40
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Günlük burç yorumları! (2 Ekim 2021 Cumartesi)

Burcunuz Size Neler Söylüyor?
Aile bağlarını ekstra önem kazanabilir. Kendinizi en iyi hissettiğiniz en az yargılandığını düşündüğünüz yere aileniz olarak kabul etmiş olabilirsiniz. Bugün bu insanlara geri dönüş yapmak, haklarını ödemeye çalışmak ve teşekkür etmek için çabalayın.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ne yöne gitmeniz gerektiğini göstermesi için bir ışık bekliyor olabilirsiniz. Bu ipucu size durup dururken gelmeyecektir. Kalkıp çabalarsanız ve uğraşırsanız bir anda işlerinizin kolaylaştığını fark edeceksiniz. Eskiden size emek vermiş bir öğretmen veya size çok şey öğretmiş olan biriyle karşılaşmanız, beraber çalıştığınız konuda şu an nerede olduğunuzu size sorgulatabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kalabalık arkadaş grupları ile yaptığınız toplantılar ilginin sadece sizin üzerinizde olmayışıyla sizi rahatsız edebilir. Bu ilgi isteğiniz ve sosyal olma çabanız arasında bir denge kuramazsınız işler sarpa sarabilir. Yaklaşmakta olan bazı zaruri harcamaları karşılamakta zorlanabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Uzun bir süredir üzerinde çalıştığınız bir proje sona doğru yaklaşırken beklenmedik bazı aksilikler yaşayabilirsin. Tek başınıza debelenmek yerine, kendisinden hoşlanmasanız dahi bilgisine güvendiğiniz birinden yardım istemelisiniz. Eski bir dostla aranızdaki kırgınlık son bulabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İster iş ister ilişki olsun, doğru zamanda profesyonel müdahaleyle birçok şeyi kurtarmanız mümkün. Özellikle bugün hata yapmaya çok meyillisiniz ve bunu itiraf etmediğiniz sürece daha da büyüyen bir sorunla baş başa kalabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yangın yerinden ilk neleri kurtaracağınızı düşünerek hareket etmek, yangın zamanda işe yarasada normal zamanda çok ideal bir tutum olmayacaktır. Bir an olsun her şeyin kötüye gittiği felaket senaryolarını bırakın ve ideal, mutlu bir hayat için planlar yapın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatta karşılaştığınız her sorun mantık çerçevesinde olmayacaktır. Sakince düşündüğünüzde, sizi bazı kararlarından döndürmeye çalışan insanlara hak vereceksin. Eski bir arkadaşınızın şu an bulunduğu konumu onu hatırladığınız haline yakıştırmasanız da karşınızdaki yeni insana bir hak vermelisiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarının başarısı üzerine çok fazla duygu beslemek, sizden götürür. Yaşam kimsenin bir başkasının başarısını engelleyemeyeceği kadar büyük bir oyun alanı. Etrafınıza bu kadar odaklanırsanız, size sunulan mutluluğu gözden kaçırabilirsiniz. Yeni insanlarla tanıştığınız bir spor müsabakası, sizi romantik bir ilişkiye götürebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün insanlarla olmadığınız kadar hayvanlarla iyi anlaşabilirsiniz. Bu durum stresinizi azaltmak için çok iyi olsa da derin konularda gerçekten profesyonel bir yardım almanız gerekebilir. Uzak aile ilişkileriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir ve bazı dedikodularla anılabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailenizin ilişkilerinizde destekleyici olmamasına üzülmekte haklı olsanız da bir birey olarak kendi kararlarınızı vermeli ve gerekirse arkasında durup onu en sevdiklerinize karşı savunmalısınız. Büyük bir temizlik fiziksel ve zihinsel düzeni sağlamanıza yardımcı olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızın gidişatı hakkında düşünmeniz gereken şeyler olabilir. Sıklıkla ufak detaylara çok takılarak asıl büyük olayı kaçırıyorsunuz. Kim olmak istediğiniz gibi büyük bir karar verirken, etrafınızdaki herkesi memnun etmeye çalışmak, hem yıpratıcı hem de hiç gerçekçi olmayan bir düşünce.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eğer bir şeyi haksız yere elde etmişseniz, karkasından kurtulmanız pek mümkün olmayacaktır. Yalanlarla sürdüren ilişkiler sadece bitmeye mahkum kalmayıp, bu süreçte de size büyük zararlar verecektir. Kim olursa olsun, hayatınızda zorluk çıkarıyorsa orda olmaya hakkı yoktur.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eski sevgiliye geri dönüş yaşamaya çok meyillisiniz, unutmayın ki her bitisin bir sebebi vardır ve tekrar başlangıçlar bunu ortadan kaldırmaz. Başarılı olmak istediğiniz konularda ideal seviyeye ulaşmanız biraz zaman alsa da o zamana dek şansınız sizi koruyup, yukarı taşıyacaktır.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.