Ayvazoğlu'dan Bakan Soylu'ya Destek

Print
Haber Tarihi : 23.11.2021 13:11
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu eleştiren muhalefet partilerine sert konuştu. 

Ayvazoğlu'dan Bakan Soylu'ya Destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun küresel sermayenin ve terör örgütlerinin kurduğu tezgâhları bozduğunu belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu "Her yıl bu zamanlar bu sahnelerin seyircisi oluyoruz. Ne gariptir ki muhalefetin, özellikle malum taşeronların en büyük öfke ve kızgınlığının muhatabı hep İçişleri Bakanımız oluyor buralarda pusuya yatıp Bakan Bey'i bekliyorlar çünkü en çok İçişleri Bakanımızdan, İçişleri Bakanlığından dertlidirler çünkü onların kurulu tezgâhlarını bozup onlar için işlerin rengini değiştiren adamdır Sayın Soylu."dedi. 
       

40 YILIN EN HUZURLU DÖNEMİ


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Türkiye'de son 40 yılın en huzurlu ve güvenli döneminin yaşandığının altını çizen Milletvekili Ayvazoğlu "Kırk yıl sonra içeride terörü sıfırlayan, Kandil'deki terör ağlarının huzurlarını bitiren, Pensilvanya'daki hainin devlet içerisinde devlet olmuş yapılanmasını söküp atan adamdır Süleyman Soylu. Ve Türkiye, son kırk yılın en huzurlu, en güvenlikli dönemini yaşıyor. Depremlerde, sellerde en ön saflarda, aylarca afet bölgelerinde olan bir İçişleri Bakanından rahatsızlar. Öncelikle Sayın Bakanımıza ve tüm çalışma arkadaşlarına biz olabilmenin önüne konulan tüm ayrıştırmacı, kışkırtıcı, zarar verici ve yok edici ne varsa hepsiyle cesaretle mücadele ettiği için sadece bir hemşehrisi olarak değil, bu ülkenin bir evladı olarak minnetimi ifade etmek istiyorum."ifadelerini kullandı.  


SOYLU TOKATI YERSİNİZ! 
                 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı çalışmalara teşekkürün 5 dakikaya sığmasının imkânsız olduğunu söyleyen Ayvazoğlu "Bakanımızın yapmış olduğu birçok çalışmayla alakalı, entegre sınır güvenliğinden salgınla mücadeleye, dijital dönüşüm ve entegrasyon projelerinden nüfus hizmetlerine, afet yönetimine, sivil toplumun güçlendirilmesine dair yapmış olduğu birçok işe teşekkür etmek, Trabzon'da yapmış olduğu birçok işe teşekkür etmek için geldim ama beş dakika içerisinde bunları anlatmam gerçekten mümkün değil. Sayın Bakanımız sunumunda başlık başlık anlattı, biliyorum ki onun sunum süresi de buna yeterli değildi ama iletmek istediğim bir şey var: Memlekette terörün belini kırmış, jeopolitik ve jeokültürel dengeleri çarpıştırmadan da dağdan gelip bağdakileri artık kovamayanların felaketi olmuş bir adamla aynı kaygıda birleşemezseniz, halkın bağlı olduğu köklerle barışmadan, bireysel ya da örgütsel menfaatinizin bilinçaltını temizlemeden ve spekülatif zekâ kıvrımlarınızı bir vicdan kırıntısıyla desteklemeden inisiyatif alamayacağınızı da bilin. Yaslandığınız ve beslendiğiniz ya da sürüklendiğiniz yer her neresiyse tarihî ölçekte hiçbir ölçeği ve kategorisi yok. Bu belirsizlik hâlinde kaç Süleyman Soylu tokadı daha yersiniz bilinmez ama kabul edelim ki imtihanınız büyük!" diyerek uyarılarda bulundu.
                           

SOYLU'YU HERKES SEVİYOR


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı çalışmaların vatansever herkes tarafından takdir edildiğini sözlerine ekleyen Ayvazoğlu konuşmasını şöyle tamamladı:" Son olarak iletmek isterim ki muhalefet, burada terör örgütünün taşeronlarının, sözcülerinin en çok hedef aldığı ismi çıkıp bir de sokakta halkımıza sorsun. Hatta daha da ileriye gidelim, muhalefet gitsin, Süleyman Soylu'yu kendi seçmenine de sorsun. Kendi seçmeninin Soylu sevgisinden bile bihaber burada yapmış oldukları şovu, Bakanımızın sunumunu dinlerken sırıtmayı vekillikten sayanların kime vekalet ettiğini sorgulamak da -kusura bakmayın- bizim hakkımız olsun, bizim sözümüz olsun. 


      Bugüne değin yapılmış olan bütün çalışmaların arkasında, yanında, önünde duran kim varsa Allah ondan razı olsun. Bu ülkede elini taşın altına koyan, bu ülkede cesaretle mücadele eden, bu ülkede bugüne kadar denenmemişi yapan, söylenmemişi söyleyen Bakanımız ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Bütçemiz hayırlara vesile olsun. Eğer ki birilerini korkutmuşsak, eğer ki birilerini kızdırmışsak bu da bizim gururumuz, onurumuz olsun. 


Teşekkür ediyorum Sayın Bakanım ve çok kıymetli ekibi, Allah yar ve yardımcınız olsun."

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.