Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

Print
Haber Tarihi : 03.12.2023 11:01
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Yeni güne merhaba derken Türkiye ve Dünya gündeminde neler konuşuluyor hepsi bu haberimizde...

Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

 


Türkiye ve Dünya gündeminde neler oluyor, Ekonomi piyasalarında ki son durumlar neler?

TÜRKİYE'DE Kİ SİYASET DÜNYASINDA NELER KONUŞULDU?

ERDOĞAN'DAN "ASGARİ ÜCRET" AÇIKLAMASI: "ASGARİ ÜCRET ARTIŞI YIL İÇİNDE BİR KEZDİR. BİR KEZ VERİLECEK ZAMLA BU İŞ BİTER"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Dubai dönüşünde "Bütün mesele tarafları mağdur etmeden bir neticeye varabilmek. Asgari ücret artışı zaten biliyorsunuz yıl içinde bir kezdir. Bir kez verilecek zamla bu iş biter. Bunun da sorumlusu birinci derecede Çalışma Bakanımız Vedat Işıkhan'dır. Biz vatandaşımızı bugüne kadar enflasyona ezdirmedik ve ezdirmeyiz" açıklamasını yaptı.
 
ERDOĞAN, YÜKSEK KÂRLI FON DOLANDIRICILIĞINDA YARGIYI İŞARET ETTİ: KİM HUKUKSUZLUK YAPIYORSA CEZASINI ÇEKER

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, futbolcuların da dahil olduğu, milyon dolarların konuşulduğu "yüksek kârlı fon" olayına ilişkin olarak, konunun yargıda olduğunu ve yargının gerekli araştırmasını yaptığını söyledi.
 
ÖZGÜR ÖZEL'DEN İYİ PARTİ İLE "İTTİFAK" AÇIKLAMASI: TEMENNİ EDERİZ

Antalya'da açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye’de psikolojik iktidar bir kez daha bize geçecek" diye konuştu. Özel ayrıca İYİ Parti ile ittifak yapıp yapmayacakları hakkında da açıklama yaptı. Akşener'e "Birlikte kazanmanın muhalefeti güçlendireceğini söyledik" diyen Özel, Akşener ile işbirliği yapmayı temenni ettiklerini söyledi.
 
ÖZGÜR ÖZEL: “TARAFSIZLIK MAKAMINDA OLAN BİRİ, ‘HÜKÜMET SİSTEMİNDEN GERİ DÖNÜŞ YOK’ DİYEMEZ. 200 MİLLETVEKİLİ TEKLİF EDER DEĞİŞİKLİĞİ, 401 KİŞİ EVET DEDİ Mİ HÜKÜMET YÖNETİM SİSTEMİ DE DEĞİŞİR, TAKIR TAKIR PARLAMENTER SİSTEM DE GELİR”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grubu’nun Antalya’daki toplantısında “Diyor ki Sayın Kurtulmuş, ‘Hükümet sisteminden geri dönüş yok.’ Bu lafı söylemek sana mı kaldı? Gücünü parlamentodan alan, hele hele tarafsızlık makamında olan birisi hükümet sisteminden geri dönüş yok diyemez. Anayasaya, İçtüzüğe bakacaksın. 200 milletvekili teklif eder değişikliği, 401 kişi evet dedi mi, hükümet yönetim sistemi de değişir, Cumhurbaşkanı seçim sistemi de değişir, parlamentonun oluşumu da değişir takır takır parlamenter sistem de gelir. 600 milletvekiline başkanlık eden birinin 400 milletvekilinin kararıyla yapabileceği, 360’ı karar verirse millete soracağı bir konuda, artık buradan geri dönüş yok, revizyonlar olabilir diye bir dayatmayı asla ve asla kabul etmemiz mümkün değildir. Halkın gücünden, milletin gücünden başka parlamentonun gücünün üzerinde hiçbir güç hiçbir vesayet kabul edilemez” dedi.
 
FATİH ERBAKAN: MART SEÇİMLERİNDE YÜZDE 20'NİN ÜZERİNDE OYLA ÇIKACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Ankara'daki Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda seçim anketlerine değinerek, "Yeniden Refah Parti'miz ne kadar oy aldı? Yüzde 3'e yakın bir oy aldı. Yani anketlerde gösterilenin 3 misli. İnşallah Mart ayında da aynısı olacak ve cenabı Allah’ın izniyle Mart seçimlerinde yüzde 20'nin üzerinde oyla çıkacağız" dedi.
 
ÜMİT ÖZDAĞ HAKKINDA “HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK”TEN SORUŞTURMA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçu kapsamında soruşturma başlattı. Özdağ’dan soruşturmaya tepki: “Beni hapse atmakla korkutamazsınız.”
 
MANSUR YAVAŞ, ABB İÇİN YENİDEN ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmak için başvuruda bulundu.
 
MANSUR YAVAŞ'TAN KONUT DAVASI AÇIKLAMASI: MELİH GÖKÇEK SADECE EVİ SATIN ALMAMIŞ, EŞYALARIN PARASINI DA BELEDİYEYE ÖDETMİŞ

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, eski ABB Başkanı Melih Gökçek’e karşı kazandığı konut davasına ilişkin olarak, “Sadece evi satın alamamış eşyalarının da parasını belediyeye ödetmiş. Bu mahkeme kararı çok net Yargıtay aşamasını beklemeden evi tahliye etmesi beklediğim bir davranış” dedi.
 
İMAMOĞLU: İSTANBUL'A MUHAFIZLIK YAPIYORUZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'da yıkım süreci devam eden kaçak yapılara işaret ederek, "Bugüne dair gerçekten İstanbul'a muhafızlık yaptığımızı da ifade edeyim" dedi.
 
İMAMOĞLU: “SİYASETE DAHİL OLDUĞUM AN İTİBARIYLA TERS GİDEN SÜREÇLERDE DEĞİŞİMİN ŞART OLDUĞUNU, AKSİ TAKDİRDE MUTLU OLAMAYACAĞIMI BİLEN BİRİ OLARAK YOLA ÇIKMIŞTIM”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) düzenlediği 5. İstanbul Kent Sempozyumu’nda “Ben belediye başkanlığı dönemime başlamadan önce, yani siyasete dahil olduğum an itibarıyla bir yerel yönetici olmayı elbette hedef koyduğumu iyi biliyorum ama o zaman düşünce olarak, kendi bakış açımla doğru olmayan, ters giden bir kısım süreçleri değiştirebilmenin ve değişimin şart olduğunu, aksi takdirde mutlu olamayacağımı bilen bir birey olarak yola çıkmıştım” dedi.
 
MANSUR YAVAŞ’IN ESKİ DANIŞMANI SERVET AVCI’DAN CHP İLE İTTİFAKA SICAK BAKAN İYİ PARTİLİLERE: “CHP KURULTAYINDA SONUÇ ALAN İKNA YÖNTEMİ BURADA DA DEVREDE!”

Mansur Yavaş’ın 2019’dan Ekim 2023’e kadar danışmanlığını yapan eski Ülkü Ocakları Başkanı Servet Avcı, Yeniçağ gazetesinde yayınlanan yazısında CHP ile yerel seçim ittifakı ve işbirliğine sıcak bakan İYİ Partilileri eleştirdi: “İş birlikçiler, kendi dizginlenemez ihtiras ve koltukları için bir partinin geleceğini hiç umursamadan sinsice yöntemlerle sonuç almaya çalışıyorlar… CHP kurultayında sonuç almaya yarayan ikna yöntemi burada da devrede!.. Tabii kamu kaynaklarıyla!..” Avcı, Ekim 2023’te İYİ Parti’nin seçimlere kendi adaylarıyla girmesi ve CHP ile işbirliği yapmaması gerektiğini yazdıktan sonra Mansur Yavaş’ın danışmanlığından alınmıştı.
 
ERGÜN ATALAY, YENİDEN TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANLIĞI'NA SEÇİLDİ

TÜRK-İŞ 24'üncü Olağan Genel Kurulu'nda bugün yapılan seçimlerde Genel Başkan Ergün Atalay, yeniden TÜRK-İŞ Genel Başkanlığı'na seçildi. 
 
AKP ARTVİN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Samsun Çarşamba'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerden birinin AKP Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olduğu öğrenildi.
 
ALİ YERLİKAYA DUYURDU: 9 İLDE YAPILAN "KAHRAMANLAR" OPERASYONUNDA 88 KİŞİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) ilişki başlatılan 'Kahramanlar' operasyonunda 88 örgüt üyesinin yakalandığını açıkladı. Yapılan operasyonlarda, 5 adet AK 47 tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda örgütsel yayın ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
 
ANKARA EMNİYETİ'NDEN "ÇOCUK KAÇIRMA" PAYLAŞIMLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA: GERÇEK DIŞI, İTİBAR ETMEYİN

Ankara Emniyet Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın organlarında yapılan "servis arızası" gibi bahanelerle çocuk kaçırma girişimi yapıldığı yönündeki paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
 
SEÇİL ERZAN’IN EVİNDEN ÇIKAN YENİ LİSTE: FATİH TERİM'İN 700 BİN DOLAR VERDİĞİ, 1,5 MİLYON DOLAR ALDIĞI YAZIYOR

HaberTürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre soruşturma dosyasında yer alan biri dolar diğeri TL olarak alınan liste de Fatih Terim'in ve şoförünün isimleri de yer alıyor. Hazırlanan dolar listesi, 47 kalem olarak sıralanıyor. Listede ünlü teknik direktör Fatih Terim’in ismi de yer alıyor. Fatih Terim’den 700 bin dolar alındığı, 1 milyon 500 bin dolar ödendiği yazılıyor. 800 bin dolar fazla ödenen listenin not bölümüne "Ödenen miktar yazılanın çok" notu düşülmüş.
 
DENİZBANK'TAN YENİ SEÇİL ERZAN AÇIKLAMASI: 2 MİLYON 490 BİN DOLAR ÇEKİLEREK "SİSTEM"E TESLİM EDİLDİ

Türkiye'nin gündemine oturan, aralarında ünlü futbolcuların da olduğu milyon dolarlık dolandırıcılık davasında, bankacı Seçil Erzan'ın paralarla birlikte banka içinde görüntüleri dün ortaya çıkmıştı. Söz konusu görüntüler ile ilgili Denizbank'tan yeni bir açıklama geldi. Görüntülerin paranın saadet zincirine teslim görüntüleri olmadığı, görüntülerin para çekme işlemine ait olduğu vurgulandı.
 
BAŞSAVCININ "YARGIDA RÜŞVET" DİLEKÇESİ, YANKI YARATTI: İSTANBUL’DA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

10Haber'den Masum Gök'ün haberine göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İsmail Uçar’ın dilekçesine başta çok kızdığı, ancak İstanbul Adliyesi ile ilgili gelen şikayetlerin artması sonrası iddiaların üzerine gidilmesi talimatı verdiği öğrenildi. HSK Başkanı da olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da bu doğrultuda çalışmalar yürüttüğü söylendi.
 
KÜRŞAD ZORLU'DAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NA ÜCRETSİZ YEMEK TEPKİSİ: "BİZİM PROJEMİZİ ENGELLEMEKLE KALMADINIZ SÖZÜNÜZÜ DE YİNE TUTMADINIZ"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Milli Eğitim Bakanlığı'na "okullarda ücretsiz yemek" konusu ile ilgili verdiği soru önergesine gelen cevaba tepki gösterdi. Zorlu, "Tarafıma verilen yazılı cevapta ise deprem bölgesindeki 11 ilin okul öncesi öğrencileri dışında bu vaadin hala yerine getirilmediği anlaşılmıştır. Bizim projemizi engellemekle kalmadınız sözünüzü de yine tutmadınız! Milyonlarca evladımız ve onların ailelerine karşı sorumlusunuz" dedi.
 
“HAKLARINIZ POLİS MEMURLARININ ELİNDE OLDUĞU BİR ÜLKE OLDUĞU SÜRECE TÜRKİYE ASLA SAYGIN BİR ÜLKE OLAMAYACAK”
AP Türkiye Daimî Röportörü Nacho Shancez Amor, beş yıl arada sonra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yasağı kaldırmasıyla üç haftadır yeniden Galatasaray Meydanı’nda toplanan Cumartesi Anneleri’nin 975. Haftadaki eylemine katıldı: “Cumartesi Anneleri’nin meydana çıkması sırasında bir polis memurunun ‘Artık idare bizde’ dediğine şahit oldum. Bu durumda size de sormak istiyorum: Haklarınızı kim koruyor? AYM kararlarını ihlal eden polisleriniz mi? Tabi burada sizin de toplum olarak sormanız gereken bir soru daha var: Beyoğlu polisleri mi benim hakkımı savunacak yoksa AYM mi? Türkiye, haklarınız polis memurlarının elinde olduğu bir ülke olduğu sürece asla saygın bir ülke olamayacak.”

EKONOMİ GÜNDEMİNDE NELER KONUŞULUYOR?

KONUT İLANLARINA YENİ DÜZENLEME: YALNIZCA BİR SİTEDE TEK FİYATLA SATILABİLECEK

Ticaret Bakanlığı'nın yeni taslağı, konut ilanlarının yalnızca bir platforma yayınlanmasına olanak sağlayacak. Böylece farklı sitelerdeki fiyat farklılıklarına düzenleme getirilmiş olacak.
 
BAKAN BOLAT: KASIMDA TARİHİN EN YÜKSEK AYLIK İHRACAT REKORUNU KIRDIK

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul'da kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat, "Kasımda ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 artarak 23 milyar 11 milyon dolar oldu. Kasımda tarihin en yüksek aylık ihracat rakamını kırdık" dedi.
 
DIŞ TİCARET KASIMDA 5,9 MİLYAR DOLAR AÇIK VERDİ

2023 yılı Kasım ayında geçen yılın aynı ayına göre ihracat yüzde 5,2 oranında artışla 23 milyar 11 milyon dolar, ithalat yüzde 5,6 oranında azalışla 28 milyar 931 milyon dolar oldu.
 
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN EKONOMİK ZORLUK YAŞAYAN 18 BİN 854 EMEKLİYE 1000 TL'LİK DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptı.
 
DÜNYA GÜNDEMİNDE NELER KONUŞULUYOR?

ATEŞKES BİTTİ, İSRAİL ÖLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. BİDEN’IN GAZZE POLİTİKASINA ONAY YÜZDE 32

Ateşkes bir hafta sonra bozuldu. Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesi Cumartesi sabahı yoğun İsrail bombardımanına maruz kaldı. Gazze Sağlık Bakanlığı en az 178 kişinin İsrail saldırılarında öldüğünü duyurdu. Gallup’un anketine göre Amerikalıların sadece yüzde 32’si Biden’ın Gazze politikasını onaylıyor.
   
HARRİS:ABD, FİLİSTİNLİLERİN   TOPRAKLARINDAN ZORLA GÖNDERİLMESİNE İZİN VERMEYECEK

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, "ülkesinin hiç bir koşulda Filistinlilerin Gazze ya da Batı Şeria'dan zorla gönderilmesine, Gazze'nin kuşatma altında kalmasına ya da Gazze sınırlarının yeniden çizilmesine müsaade etmeyeceğini" söyledi.
 
İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARINDA CAN KAYBI 15 BİN 207'E YÜKSELDİ

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra'nın verdiği bilgiye göre İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında ölenlerin sayısı 15 bin 207'ye yükseldi.
 
GAZZE'DE 7 EKİM'DEN BU YANA 6 BİN 500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR

Gazze Medya Ofisi Genel Müdürü İsmail es-Sevabite, Aksa Şehitleri Hastanesi önünde düzenlediği basın toplantısında, İsrail saldırılarında kaybolan kişilere ilişkin bilgi verdi. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği saldırılarda "yaklaşık 6 bin 500 kişinin ya enkaz altında kaldığını ya da akıbetlerinin hala bilinmediğini" ifade eden Sevabite, Gazze'ye yönelik saldırılardan İsrail'i ve ABD yönetimini sorumlu tuttu.
 
WAFA: CİBALİYA MÜLTECİ KAMPI'NA YÖNELİK İSRAİL SALDIRISINDA 100 KİŞİ ÖLDÜ

Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda bir konut binasını hedef alan İsrail'in saldırısında 100'den fazla kişinin öldüğü bildirildi.
 
İSRAİL BOMBARDIMANI SÜRÜYOR: “ŞUCEYYE’DE ÖLÜ SAYISI 300’Ü GEÇEBİLİR.” GAZZE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Bir hafta süren ateşkesin ardından İsrail saldırıları yoğunlaşarak sürüyor. 1000 kişinin yaşadığı Gazze’nin doğrusunda Şuceyye mahallesinde 50 evi hedef alan saldırıda en az 300 kişinin öldüğü bildiriliyor. Hamas başkan yardımcısı Aruri artık ateşkes olmayacağını, Hamas'ın elinde kalan esirlerin İsrail askerleri ve İsrail ordusunda görev yapmış siviller olduğunu söyledi. Gazze’de İsrail bombardımanında Gazze İslam Ünivesitesi’nin rektörü olan matematikçi Sufyan Tayeh de ailesiyle birlikte hayatını kaybetti.
 
“SQUİD GAME FİLMİ GİBİ”: İSRAİL ORDUSU GAZZE’Yİ 2300 SEKTÖRE BÖLDÜĞÜ İNTERAKTİF ‘GÜVENLİ BÖLGELER’ HARİTASI YAYINLADI

7 günlük ateşkesin bitmesinin ardından İsrail bombardımanı şiddetlenerek sürüyor. Gazze’nin doğusundaki Şuceyye’deki yerleşim yerine düşen bombalarla ölü sayısı 300’ü geçebilir. Sivil ölümler yüzünden ABD tarafından da eleştirilmeye başlanan İsrail çözümü interaktif güvenli bölge haritasında buldu. Ordunun internet sitesinde Arapça olarak yer alan ve yakınlaştırılabilen haritada Gazze Şeridi numaralandırılmış 2300 bölgeye bölünüyor. Bombalanacak yerlerde oturan sivillere SMS ile bombalanma öncesi mesajlar gidiyor, interaktif haritadan sığınacakları güvenli sektörlere gitmeleri isteniyor.
 
NETANYAHU, SAVUNMA BAKANI GALLANT'IN KENDİSİYLE ORTAK BASIN TOPLANTISI YAPMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, aralarında soğuk rüzgarlar estiği söylenen Savunma Bakanı Yoav Gallant'a ortak basın toplantısı yapmayı önerdiğini ancak Gallant'ın bunu reddettiğini belirtti.
 
ERDOĞAN: HAMAS'IN DIŞLANMASI VE YOK EDİLMESİ GERÇEKÇİ BİR SENARYO DEĞİL

Erdoğan, Hamas'ın yok edilmesi ya da dışlanması senaryosunun gerçekçi olmadığını savunarak İsrail'i "devlet terörü" yaratmakla suçladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Aralık'ta gerçekleştireceği Yunanistan ziyaretine de değinerek yeni dönemin ruhuna uygun kararlar alacaklarını kaydetti.
 
ERDOĞAN: UCM'NİN BU SOYKIRIMA CEZA VERMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerle söyleşi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Netenyahu yönetiminin Gazze'de gerçekleştirdiği katliamın tarihe kara bir leke olarak geçtiğini belirterek, "Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin bu soykırıma ceza vermesi için elimizden geleni yapacağız." dedi. Erdoğan, 2024 yılı asgari ücretinde bir kez zam yapılacağını belirtirken, vatandaşları enflasyona ezdirmeyeceklerini söyledi.
 
AB KOMİSYONU’NUN TÜRKİYE RAPORUNDAN MEHMET ŞİMŞEK “MEMNUN”, HAKAN FİDAN “SESSİZ”

Herkes İçin Ekonomi gazetesi yazarı Zeynep Gürcanlı: “Mehmet Şimşek, AB Komisyonu'nun raporunun "memnuniyetle karşılandığını" ifade etti, raporda ortaya konan unsurları "cesaret verici" ve "olumlu gelişmeler" olarak nitelendirdi. Şimşek’in üst perdeden "memnuniyet" bildirdiği rapora Hakan Fidan ve Dışişleri ise tümüyle sessiz kaldı.”
 
THE WEEKND, GAZZE İÇİN 2,5 MİLYON DOLAR BAĞIŞLADI

Birleşmiş Milletler (BM) Gıda Programı (WFP) İyi Niyet Elçisi olan sanatçı The Weeknd, Gazze'ye 2,5 milyon dolar gönderece

 

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.