Pereira'nın Trabzonspor İddialarını Rakamlarla Çürüttü

Print
Haber Tarihi : 11.11.2021 11:43
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Fenerbahçe teknik direktörü 'nün ortaya attığı iddia sonrasında Trabzonspor'un başarısını bu duruma yoranlara tokat gibi cevap

Pereira'nın Trabzonspor İddialarını Rakamlarla Çürüttü


İddia: Trabzonspor Avrupa'da oynamadığı için puan farkı açıldı. Biz yorgunuz. (Vitor Pereira)
Fenerbahçe teknikdirektörü Vitor Pereira'nın iddiaları sonrası gündemde bir kesim teknik adama destek verirken bir kesim ise bunu sadece bahane olarak görüyor.Peki Trabzonspor Avrupa maçları sonrası yorgunluk yaşamadımı? Hangi takımlarla oynayıp hangi sonuçları aldı?


İşte Gerçekler


Trabzonspor Molde ile Avrupa'da yaptığı 2 maç sonrası deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatya ile karşı karşıya geldi ve sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.Daha sonra Roma ile kendi evinde zor bir maç oynayan Bordo Mavililer bu maçın dönüşünde Sivasspor ile kendi evinde karşılaşıp bu maçıda 2-1 kazanıyordu.Lig maçının ardından tur atlamak için İtalya'ya hareketen eden Trabzonspor deplasmanda Roma ile karşıkarşıya geldikten sonra önce Giresunspor deplasmanına gidiyor ordan 1-0 galibiyetle ayrılırken ardındanda Galatasaray ile derbi maça çıkıyor bu maçtanda beraberlikle ayrılıyordu.


İŞTE GERÇEK İSTATİSTİKLİKLER


Bu sezon Lig ve Avrupa'da en fazla sahada kalan ilk 20 futbolcunun takımlara göre dağılımı ise şu şekilde:

Galatasaray:   7
Trabzonspor: 6
Fenerbahçe:   5
Beşiktaş:         2


Sonuçlar ve istatistiklere bakılınca Vitor Pereira'nın ortaya attığı iddiaların asılsız olduğu görülüyor.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.