Günlük burç yorumlarında bugün! (05 Mayıs 2021 Çarşamba)

Print
Haber Tarihi : 05.05.2021 10:26
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

05 Mayıs 2021 Çarşamba burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.

Günlük burç yorumlarında bugün! (05 Mayıs 2021 Çarşamba)
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Son derece üretken olacaksınız. İş ahlakınız güçlü olacak ve bir liste oluşturup ona bağlı kalmakta hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Bunu işyerinde olmasanız bile, nerede olursanız olun son derece başarılı bir gün haline getirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

KOÇ 

Fazla duyarlısınız ve diğer insanların ruh hallerine karşı çok hassassınız. İnsanlar çevrenizde enkaz halindeyse, onlarla aynı duyguyu paylaşıyorsunuz. Bu tuzağa düşmemek için elinizden geleni yapın. Kendinizle başkaları arasına zihinsel bir sınır çekmeyi sağlayın.

BOĞA

Bugün yaratıcı enerjiniz yüksek olabilir ama bunu istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Belki üzerinde çalışacak bir projeniz yok. Aklınıza bazı fikirler gelebilir ama onlarla ne yapacağınızı bilemezsiniz. En iyi yol onları yazmak olabilir. Yazma süreci size kapılar açabilir.

İKİZLER

Bir aile üyesi sizden çekinebilir. Görünüşe göre bu kişi özel bir dönemden geçiyor ve şu anda size güvenme eğiliminde değil. Onu zorlamak istiyor olabilirsiniz, ancak bu bir hata olabilir. Doğru zaman geldiğinde sizinle fikirlerini paylaşması için ona şansı verin.

YENGEÇ

Bugün garip telefonlar alabilirsiniz. İletişimin sorunsuz ilerlemesi pek olası değildir, bu nedenle doğru kelimeleri seçmek için çaba sarf etmeniz, olabildiğince fazla ayrıntıya girmeniz ve anlaşılıp anlaşılmadığınızı sormanız gerekebilir. Aksi takdirde işler daha karmaşık hale gelebilir.

ASLAN

Durumlar nihayet sizin lehinize dönüyor. Diğer insanlar olayları sizin gözlerinizden görüyor ve bu, sizin ve birlikte çalıştığınız insanların arasında çok daha büyük bir anlayış yaratmaya yardımcı oluyor. Sadece kendiniz olun ve bunun ödülleri gelecektir.

BAŞAK

Çok zeki olanlara dikkat edin. Eğlenceli ve yaratıcı olan, ancak ayakları yere sıkıca basmayan insanlara yetişmek için çok da çabalamanıza gerek yok. Dengenizi bozmak yerine, size yardım eden insanlarla iyi ilişki kurduğunuzdan emin olun.

TERAZİ

Bir ortakla beraber heyecan verici bir yaratıcı projenin ortasında olabilirsiniz ve bunu halka sunabilmek için ilerlemek için endişeli olabilirsiniz. Dikkatiniz dağılabilir ve işinize odaklanamayabilirsiniz. Çok üzülmeyin. Sabırlı olun ve gerekirse yarına kadar bekleyin.

AKREP

Belirli bir durumun gerçekliği daha net hale geldi ve olayları daha pratik bir şekilde görüyorsunuz. Sonuç olarak, kendinize daha çok güveniyorsunuz ve duygularınızın sizi işinizden uzaklaştırmasına izin veremezsiniz. Ayrıca üretkenliğiniz çok yüksek.

YAY

Muhtemelen masum olan ancak saldırgan olarak yanlış yorumladığınız sıradan yorumlara aşırı tepki verme eğiliminiz olabilir. Bugün yapılan tartışmalar sonuçlanamaz, bu da stres seviyenizi durup dururken yükseltebilir. Konuşmadan önce düşünmeniz gerektiğini hatırlayın.

OĞLAK

Görünüşe göre herkes işini size yüklüyor. Hiç kimsenin yapmak istemediği tüm işleri alıyorsunuz. İşinizi bir gülümseme ile yapın ve endişelenmeyin. Şimdi çalışmanız, ileride daha büyük ve daha iyi şeylere yol açacaktır.

KOVA

Bir telefon görüşmesi, hemen ilgilenmenizi gerektiren zorluklar konusunda sizi bilgilendirebilir. Bu endişelenecek bir şey değil, başka bir yöne dönmeyi tercih ettiğinizde dikkat gerektiren rahatsız edici küçük zorluklardan sadece biri. Bununla bir şekilde ilgilenin, böylece kendi işinize geri dönebilirsiniz.

BALIK

Gelecekte ne olacağını bilme çabası içinde, çaresizce tüm işlerinizi planlamaya, düzenlemeye ve tahmin etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Her şeyi açıklayamayacağınızı unutmayın. İşin içinde pek çok beklenmedik değişken var.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.