Günlük burç yorumları! (30 Mayıs 2021 Pazar)

Print
Haber Tarihi : 30.05.2021 11:40
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

30 Mayıs 2021 Pazar burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.

Günlük burç yorumları! (30 Mayıs 2021 Pazar)
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...
Ailenizin köklerini aramak için her zamankinden daha fazla istek duyabilirsiniz. Aramanız o kadar derin ve yoğun olabilir ki, ortaya çıkardığınız aile sırlarının tuhaflıklarına nasıl bir bütünlük getireceğinizi öğrenmenin bir yolu olarak soy ağacından öteye gitmek isteyebilirsiniz.

KOÇ 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün arkadaşlarınızdan birinin konsantrasyon gücünden ve öz disiplininden etkilenebilirsiniz. Yine de hayranlık uyandıran duruşundan çıkarılacak bir ders var. Başkalarında bu nitelikleri fark etmeniz, ilerleme kaydettiğiniz anlamına gelir.

BOĞA
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Güven ve verimlilik günün temasıdır. Romantik ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak istiyor musunuz? Partnerinizin daha derin bir bağlılığa rıza göstermesini ister miydiniz? Geleceğinize doğru yönlendirmek için bugünün esintilerinden gelen enerjiden yararlanabilirsiniz.

İKİZLER
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün zevk aldığınız göreceli huzur, iç benliğinizi daha dikkatli dinlemenizi sağlar. Bazen hissettiğiniz dürtüleri görmezden gelmeye çalıştığınızda ödediğiniz bedelin çok iyi farkındasınız. Bugün bir noktada yalnızsanız, son birkaç gündeki olayları değerlendirmek için biraz zaman ayırın. Sizi rahatsız eden şey hakkında biraz fikir edinebilirsiniz.

YENGEÇ
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Keyifli bir gün için sabırsızlanabilirsiniz. Her şey sorunsuz ve plana göre ilerlediği için ne aile meseleleri ne de kariyer meseleleri ruhunuzu bulandırmaz. Üstelik bugün sizi normalden biraz daha maceracı olmaya davet ediyor gibi görünüyor. Herhangi bir sanatsal veya romantik girişim özellikle tatmin edici olacaktır.

ASLAN
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hiç şüphe yok ki bugün mükemmel olacak. Yüzünüzü gülümseten, moralinizi yükselten bir tatmin bulabilirsiniz. Bazı temel değerlerinize meydan okuma ihtimaliniz var. Bu değerlerin hayatınızı stabilize ettiği doğru olsa da, sizinle daha az alakalı olduklarını hissetmeye başlıyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizin onayı size her şeyin mümkün olduğuna dair güvence verecek.

BAŞAK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özellikle kariyeriniz açısından size ne olacağı konusunda kendinize binlerce soru soruyor olabilirsiniz. Sanki şimdiye kadarki tüm deneyimleriniz artık bir anlam ifade etmiyormuş gibi. Bu gözlemin olumlu yönü bugün size enerji verecek. Anı yaşayın, şimdide olun ve gelecekte her şeyin mümkün olduğunu bilin.

TERAZİ
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlişkilerde çatışmalardan kaçma eğiliminiz var. Bu sizi bazı karmaşık durumlara sokabilir. Her zaman ne düşündüğünüzü söylemeye cesaret edemezsiniz ve bu, enerjinizi ve kararlılığınızı engelleyebilir. Bugün kaçmaktan kendinizi alıkoymaya çalışın. Düşünceleriniz için sorumluluk alın. Onları dile getirmekten korkmayın.

AKREP
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gücünüzün arttığını hissediyor musunuz? Bu yeni güçle ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla nasıl ilişki kurduğunuza bakmayı deneyin. İlişkilerinizi geliştirebilir misiniz? Gücünüzü kullanmak, emin olun ki zamanla öğrenebileceğiniz bir şeydir.

YAY
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Mevcut ilişkilerinizin her zamankinden daha karmaşık olduğunu hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, birçok gezegenin gizli motivasyonlarınıza ışık tutmaya çalıştığı bir dönemden geçiyor olmanız. Analiz etmeyi bitirdiğinizde ve sizi gerçekten neyin harekete geçirdiğini anladığınızda, ilişkileriniz çok daha basit görünecek.

OĞLAK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sonunda iradenizin gücünün her zaman her şeyi belirleyemeyeceğini anladınız. Egonuz darbe alıyor kuşkusuz, ama bu olgunlaşmanıza yardımcı olacaktır. Hatalı olmayı kabul ediyor ve gerektiğinde kararınızı isteyerek gözden geçiriyorsunuz. Olması gereken de bu.

KOVA
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda iki güçlü arzu arasında sıkışıp kaldınız - kendi zevkiniz için yaratma arzusu ve başkalarını memnun etme arzusu. Bu ikinci dürtünün, karakterinizin bir parçası olduğu ortada. Bu uyumsuzluğu çözmeniz anlaşılır bir şekilde zor olacaktır. Sizin için çözüm, takdir edilmek için neden bu kadar güçlü bir ihtiyaç hissettiğinizi sormaktan geliyor.

BALIK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün büyük bir gücünüz var. Bununla birlikte, sadece gücünüz olduğu için, bunun sizi kendi kişisel hedeflerinize yönlendireceği anlamına gelmediğini unutmayın. Gün içinde gördüğünüz adalet eksikliği, enerjinizi yanlışları düzeltmeye yönlendirecektir.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.