Günlük burç yorumları! (24 Mayıs 2021 Pazartesi)

Print
Haber Tarihi : 24.05.2021 08:21
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

24 Mayıs 2021 Pazartesi burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.

Günlük burç yorumları! (24 Mayıs 2021 Pazartesi)
Evinizde bugün biraz karmaşa olabilir. Yaşı büyük olanlarla küçükler arasında bir anlaşmazlık yaşanabilir. Böyle bir durumda siz arabulucu rolünü üstleneceksiniz ve bu problemi çözmeye çalışacaksınız. Her şeyi saygı temelli yürütmeye çalışın.

KOÇ 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Romantik bir partnerle tanışma ve en iyi şekilde görünme ve hissetme arzusu yenilikler yapmanıza neden olabilir. Belki egzersiz yapmak, yeni kıyafetler almak veya saçınızı kestirmek isteyeceksiniz. Bu iyi bir fikir olabilir.

BOĞA
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gezegensel hizalanmalar kendinizi ifade etme zamanının - duygularınızı, arzularınızı ve bakış açınızı - geldiğini gösteriyor. Aynı zamanda daha sağlam bir duruş sergilemenin, başkalarına ve kendinize kim olduğunuzu daha net bir şekilde tanımlamanın zamanının geldiğini doğruluyor.

İKİZLER
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün enerjiniz yüksek. Egzersiz yapmak size çekici gelebilir. Koşu veya aerobik kafanızı rahatlatabilir. Ayrıca özellikle tutkulu hissetmelisiniz. Yengeç burcundan biriyle bir ilişkiniz varsa, harika bir akşam bekleyin. Yoksa da hayranlık uyandıran bakışlarla karşılaşırsanız şaşırmayın.

YENGEÇ
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İletişimde olmadığınız bir aile üyesiyle yeniden bir araya gelmek bazı güçlü duygular yaratabilir. Anılar geri gelebilir, sizi hem nostaljik hissettirebilir hem de biraz kızdırabilir. İkincisini frenlemeye özen gösterin. Buluşmanızı bozmak istemezsiniz. Anılara uzun ve objektif bir göz atın ve bunların sizin için ne anlama geldiğini anlamaya çalışın.

ASLAN
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün arabada işlerinizi halletmek için çok zaman harcamanız gerekebilir. Ayrıca uzun bir tatil planlıyor olabilirsiniz, belki de bu bir tür seminere odaklanmış bir tatil. Fiziksel enerjiniz yüksek, ancak yine de kendinizi yorma tehlikeniz var.

BAŞAK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün işe biraz daha fazla saat ayırmaya veya biraz daha fazla para kazanmak için bir tür ekstra proje üstlenmeye karar verebilirsiniz. Kendinizi aşırı yormamaya dikkat etmelisiniz. Sıkı çalışın ve paranızı kazanın, ancak hızınızı biraz düşürün.

TERAZİ
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün normalden daha fazla uykuya ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz, ancak fiziksel enerjiniz yine de yüksektir. Sezgileriniz de çok keskindir ve başkalarıyla daha fazla iletişim halinde olmanızı sağlar.

AKREP
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bütün, kesinlikle parçaların toplamından daha fazlasıdır. Grup veya ortak olarak çalıştığınızda, aksi halde elde edeceğinizden daha iyi sonuçlar üretme olasılığınız yüksektir. Bu iş birliği günü. Romantik olarak heyecanlı, tutkulu bir karşılaşma yaşayabilirsiniz!

YAY
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün, okyanusu bir çay fincanıyla boşaltmak kadar uygulanabilir görünen bir görevle karşılaşabilirsiniz. Ancak başkalarının yardımıyla, sadece bununla başa çıkmakla kalmayacak, aynı zamanda olağanüstü sonuçlar da elde edeceksiniz.

OĞLAK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Seyahat etme arzusu, özellikle de yakın bir arkadaşı ziyaret etme arzusu bugün ortaya çıkabilir. Olasılıkları keşfetmek için çok fazla enerji harcayabilirsiniz. Yaratıcı projeler için biraz sanatsal ilham alabileceğiniz yerlere de seyahat etmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz ve coşkunuz yüksek, bu nedenle diğer işlerinizi ihmal etmeden bunu başarabilmelisiniz.

KOVA
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarının sizin liderliğinizi takip etmesini istiyorsunuz, ancak bunu söylemek yapmaktan daha kolay olacaktır. Herkes her şeyi sizin gördüğünüz gibi göremez. Başkalarına yapmakta rahat olmadıkları bir şey için baskı yapmakta ısrar ederseniz, tartışmalar çıkacaktır.

BALIK
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sıradan, rutin, sıkıcı şeyler size hiçbir şekilde hitap etmez. Ancak bugün, bu tür sorunları benimsemeniz ve onlarla uğraşmanız gereken günlerden biri. Sabrederek her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.