Günlük burç yorumları! (20 Haziran 2021 Pazar)

Print
Haber Tarihi : 20.06.2021 09:47
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

20 Haziran 2021 Pazar burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.

Günlük burç yorumları! (20 Haziran 2021 Pazar)
Beklemek her zaman ertelemek anlamına gelmez. Sabır ve zaman çoğu başarının en temel anahtarı olmuştur. Elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsanız arkanıza yaslanın ve hak ettiğiniz şeylerin size doğru akışını izleyin.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevdikleriniz onlara verdiğiniz değeri hatırlatmanıza ihtiyaç duyuyor olabilir, birkaç cümle ile dahi olsa bunu mutlaka dile getirin. Çevrenizde rekabeti bir savaşa dönüştürmek isteyenler olabilir, kin tutmanın hiçbir zaman kimseye iyi gelmediğini hatırlayın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İstediğiniz şeylere ulaşmak için bir süre asi yanınızı ortaya koymanız ve bağımsız davranmanız gerekebilir. Sonuçlarıyla tek başına mücadele edeceğiniz kararları yine tek başınıza almalısınız. Gerçek dostlarınızı her şartta yanınızda bulacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ciddiyeti bir kenara bırakıp biraz eğlenmenin zamanı gelmiş olabilir. Uzun süredir vakit ayıramadığınız bir eylemi hatırlayın ve harekete geçin. Çevrenizdekiler bugünkü neşenizin sebebini öğrenmek istediğinde yaklaşan aşkın müjdesi diyebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizi bir anda sahneye itilmiş gibi hissedebilirsiniz, kabuğunuzu kırmanın başka yolu kalmamışsa bu kabul edilebilir bir davranıştır. Hayat size üstesinden gelemeyeceğiniz şeyler sunmaz. Olaylar karşısındaki duruşunuz insanların hakkınızdaki düşüncelerini de belirler.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başarılarınızı biraz dinlenme ve eğlenmeyle dengelemenizin vaktidir. Geçmişte verdiğiniz emeklerin karşılığı olan ödülleri kabul ederken çekinmeyin. İyi ve kötü anlarınızın hepsinde yanınızda olan insanlara iyi bakın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugünü hızlı bir tempoda geçirebilirsiniz. Çevrenizin size yetişemediği konularda onları eksik görmek yerine beklentilerinizi daha gerçekçi ayarlamaya çalışın. Kendinizi bir maraton koşucusu kadar yorgun hissedebilirsiniz fakat bitiş çizgisi çok yakın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugünü her zamankinden daha sessiz ve gözlemci olarak geçirebilirsiniz. Bazı dedikodulara şahit olabilirsiniz, dürüstlükten yana olmak daima kazandırır. Doğrularınıza uymayan şeyleri hayatınızdan çıkarırken yavaş davranmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarını kollamanız gereken durumlar olabilir, bencillikten uzak davranmaya çalışın. Her şeyi kendi başınıza halletmek isteseniz de büyük işlere kalkışırken yardım talebine bulunmakta hiçbir sakınca yoktur. Büyük bir iş birliği herkese fayda sağlayacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Huzuru sağlamak için düşüncelerinizi dile getirmekten vazgeçmek uzun vadede size çok zarar verir. Kaygılarınızdan sıyrılmayı başarırsanız aşk da sizi çok bekletmeyecektir. Bugün duygularınızı çok güçlü bir şekilde hissedebilirsiniz, bunun mantığınızı yenmesine izin vermeyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün zihniniz bilgelikleri özümsemek için hazır. Zorlandığınız konularda uymakta zorlandığınız tavsiyeleri tekrar gözden geçirmekte fayda var. Egonuz aldığınız bazı kararlarda baskın olabilir. Yorgun hissetseniz de pes etmeyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Günü biraz huzursuz geçirebilirsiniz bunun en büyük sebebi kendinizi ifade edemediğinizi düşünmenizdir. Bu hissi yüzeye çıkarmayacak hafif sohbetler zihninizi dağıtmanızı sağlayabilir. Bir yardım çağrısı duyarsanız sessiz kalmayın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir şeylerin kendiliğinden olmasını beklemek hiç de mantıklı bir hareket değil. Siz harekete geçince kaderiniz de yola koyulur. Ufak tefek tavizler vermek planlarınızın başarısız olacağı anlamına gelmez. Kişisel zaferinize çok yaklaştınız.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.