Günlük burç yorumları! (16 Haziran 2021 Çarşamba)

Print
Haber Tarihi : 16.06.2021 10:53
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

16 Haziran 2021 Çarşamba burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.


Günlük burç yorumları! (16 Haziran 2021 Çarşamba)
Yasak elmanın çekiciliğine kapılmak an meselesi. Sabırsızlık sizi hiçbir şeye daha erken kavuşturmayacağı gibi aceleyle alınan kararlar da pek faydalı olmayacaktır. Bir süre gözünüzü diktiğiniz tepelerden uzaklaştırıp aşağılara, ne kadar yol almış olduğunuza odaklanın.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Konfor alanınızı aşmaya, yeni fikirlere şans vermeye gönüllü olmasanız dahi kendinizi böyle bir durumun içinde bulabilirsiniz. Akıntıya ters kürek çekmek şimdiye kadar işe yaramamışsa bundan sonra da yaramayacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Her şeyden çok huzura ihtiyacınız var. Bugün biraz rahatlamak için kendinize zaman ayırın. Ev yaşamınız ve maddi konularda sizi tatmin edecek bir dengeye ulaşmanız yakındır. Duygusal desteğe ihtiyaç duyuyorsanız bunu partnerinizle açıkça konuşmak iyi bir fikir olacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kabınızdan taşmak isteyeceksiniz. Anlatmak, haykırmak istiyorsanız bundan çekinmeyin. Sanatsal aktivitelere başvurmak kendinizi ifade etmenizde yardımcı olacaktır. Romantik hayatınızda sorun ettiğiniz şeylerin önemsizliğinin farkına varacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir hissetmediğiniz kadar kendinizle ve yaşamın akışıyla uyum içinde hissedebilirsiniz. Ruhsal huzurunuzu bulduğunuz ve farkında olmadığınız bazı yeteneklerinizi keşfettiğiniz bir gün olacaktır. Hayatınızın temeliyle ilgili bazı çekinceleriniz son bulabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün bencil olmaktan çekinmeyin. Son zamanlarda dengesizleşen bazı ilişkilerinizde haklılığınızı savunmanız gerekecek. Bedeninizle yeniden ve daha sağlıklı bir bağ kurmanızla özgüveniniz yeni bir pik yapacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hayatın koşturmacası ve yarışlarından uzak, kendinizle baş başa bir inzivaya çekilmeniz gerekebilir. Bir süredir sizi sıkıntıya sokan sorunların çözümünü kendinizde bulacaksınız. Kariyer konusunda güzel bir ivme yakalamanız olası.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayat planlarınızı küçültme fikri kötü gelse de asıl huzuru kendinizde ve yakın çevrenizde buluyor olmanız bu fikri güçlendirecektir. Arkadaşlarınız veya partnerinizle bir kaçamak yaratıp ilişkilerinize vakit ayırmak sizi hiçbir şeyden geri koymayacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hedeflerinize ulaşmak için isteğiniz yeterli değil, dikkatlice düşünüp bir plan oluşturmanız da gerekiyor. Çevrenizdeki birine yardım ederken uzun süredir içinden çıkamadığınız bir sorunun çözümü aniden karşınıza çıkabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün her zamanki rutininizden çıkmak hayata bakış açınızı genişletecektir. Kariyerinizde bunalmış hissetmeniz aslında hayatınızdaki macera eksikliğinin bir sonucu olabilir. Bazı eski ilişkilerinizi tekrar sorgulayabilir, geri dönme düşüncelerine kapılabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Dağınık olan duygularınızı toparlamazsanız düşünceleriniz de çarpıklaşmaya başlayacaktır. En baskın olan duygunuzdan başlayarak dile getirmek kendinizi daha iyi tanımınızı sağlar. Yakın çevrenizle ilişkilerinize güvenin ve tetikte olma ruh halinden sıyrılmaya çalışın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeni ilişkiler kurmak için biraz daha hevese ihtiyacınız var. Bir ortaklık ya da anlaşma halinde olanlar şartlarını tekrar gözden geçirmek isteyebilir. Romantik hayatınız ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız zorunda kalabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yarım bıraktığınız projeler sadece nesnelerin dünyasında değil, sizin zihninizde de yer kaplıyor. Bunların kaderini belirleyin, tamamlayın veya sonlandırın. Hevesli olduğunuz bir konuda kırıcı sözler sarf eden bazı kişilerin iyi niyetini sorgulamanız gerekebilir.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.