Günlük burç yorumları! (15 Haziran 2021 Salı)

Print
Haber Tarihi : 15.06.2021 08:15
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

15 Haziran 2021 Çarşamba burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı.


Günlük burç yorumları! (15 Haziran 2021 Salı)
Bugün Kral Midas'ın efsanesini birinci elden tanıklık edebilirsiniz. Yaptığınız ve söylediğiniz her şey misline katlanma potansiyeline sahip. İşlerinizi özenle yapmaya çalışın, arkadaşlarınızla ve ailenizle kaliteli zaman geçirin ve karşılaştığınız insanlara gülümsemeyi eksik etmeyin. Gözleriniz neşenizi, gülümsemeniz iç güzelliğinizi yansıtır.

KOÇ 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanların sizi etkileyecek yanlışlarına takılmamaya çalışın. Son zamanlarda yakınlarınızı etkileyecek olaylara şahit olmuş ve kendinizi olayın içinde tutmak zorunda hissediyor olabilirsiniz fakat sözleriniz ve davranışlarınız olayın akışını değiştirmeyecekse tarafsızlık en iyisi olacaktır.

BOĞA 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İçinizde uyanan olumlu duyguları pekiştirmek için partnerinizle romantik kaçamaklar yapmak harika olabilir. İç ışığınız hem sizin hem de çevrenizdekilerin yolunu aydınlatabilecek kadar güçlü ışıldıyor. Bir yakınınızın teselli bulduğu kişi olmanız muhtemel.

İKİZLER 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanlar sizin için çok önemli konulara istediğiniz kadar özen göstermiyor olabilir. Bir süre detaylardan uzaklaşıp başarmış olduklarınızın tadını çıkarın. Bazı tartışmaların odağı gibi hissedebilirsiniz fakat aslında siz değil sadece bazı düşünceleriniz eleştiriliyor.

YENGEÇ 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çevrenizden gördüğünüz desteği motivasyona çevirip harika başlangıçlar yaratabilirsiniz. Benzer hayallere sahip insanlarla etkileşime geçmek yalnızlık hissinizi azaltacaktır. Karşılaştığınız zorluklar sizin sebep olduğunuz sorunlar değil, hayatın normal akışının bir parçası.

ASLAN 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Diyaloglarınızı başkalarının yaptıkları üzerinde tutmamaya özen gösterin. İnsanların söylediği her şeye inanmanız birilerini yanlış yargılamanıza sebep olabilir. Kendinizi geliştirmeye yönelmeniz size zarar verebilecek alışkanlıklardan uzaklaşmanızı sağlayacaktır.

BAŞAK 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün insanlara sunabileceğiniz yoğun bir neşeye sahipsiniz. Gönül işlerinizde bulunduğunuz yeri sorgulamanız için bir sebep yok. Çevrenizdeki insanlar sizi iyi hissettirse de gücünüzün asıl kaynağının kendiniz olduğunu unutmayın.

TERAZİ 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geleceğiniz ile ilgili belirsizlikler sizi rahatsız edebilir fakat iyi haberlerin yaklaştığını siz de hissediyorsunuz. Şu anda kanaat ettiğiniz şeylerin hak ettiklerinizle değişmesine çok az kaldı. Müjdeli haberler gelince çevrenize yardım etmeyi de unutmayın.

AKREP 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zor kararlar almak zorunda kalabilirsiniz, önemli olan kalbinizin ne istediğidir. Duygularınızın hayatınızı kontrol ettiği, ufak tefek sapmalar haricinde de doğru yola ulaştırdığı bir döneme yaklaşıyorsunuz. Bu duygu yükü etrafınızda çok fazla insan toplayabilir.

YAY 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Duygularınızı kilitli sandıklardan gün yüzüne çıkarmanız gerekiyor. İnsanlara güvenmekte zorlanıyor olabilirsiniz fakat kimsenin gücü size zarar vermeye yetmeyecektir. Hisleriniz hakkında daha açık olmak anlaşılmanızı kolaylaştıracaktır.

OĞLAK 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Adım attığınız yerde varlığınız ortamı ele geçiren özel bir gücünüz var. İnsanların ağzınızdan çıkan en ufak söze dahi dikkat ettikleri bir zaman diliminde, çevreniz üzerindeki bu güçlü etkinin sorumluluğunu almanız gerecek.

KOVA 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Romantik hayatınızdan memnun olmayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki kopukluğun sizin duvarlarınızdan kaynaklanmadığından emin olun. Bir süre baş başa kalmak sorunlarının çözülebilir olduğunuzu anlamanızı sağlayacaktır.

BALIK 
GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Karşınıza çıkacak sıkıntılarda en büyük dayanağınız kendinize olan güveniniz olacaktır. Duygularınızın baskın olduğu bir dönemden geçiyorsunuz, kararlarınızın mantığınızla çelişmemesi için yardım almanız gerekebilir.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.