CHP Trabzon Milletvekili adaylarından Trabzon’a mesaj

Print
Haber Tarihi : 13.05.2023 17:54
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Türkiye 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için yarın sandık başına gidiyor.

CHP Trabzon Milletvekili adaylarından Trabzon’a mesaj

Seçim kampanyasının son gününde Millet İttifakı’nın CHP Trabzon milletvekili adayları Trabzon’un 18 ilçesinde konvoy yaptı, vatandaşları selamladı.


Trabzon’da 611 bin 823 seçmen yarın genel seçimler için sandığa giderken CHP Milletvekili adayları seçim öncesi mesaj verdi.


“BİZ OLMAZSAK TÜRKİYE ELDEN GİDER’ DİYENLERİ SANDIĞA GÖMÜN HAYDİ!


CHP Trabzon Milletvekili 1.sıra adayı Av. Sibel Suiçmez, “Yarın seçimlere gidiyoruz. Elinizi kalbinize koyup oyunuzu vicdanınızın sesini dinleyerek kullanın. Zor bir süreçten geçtiniz. Ekonomik sorunlarla boğuşurken hak, hukuk, adalet aradınız. Biz ayrıştırıcı dilden sıkıldık artık. Sürekli kötülük tohumları ekildi içimize. Sadece oy kullanmayacağız. Yarınımızı da belirleyeceğiz. Savaşa gitmiyoruz. Ancak savaşa gider gibi eylemlerle karşılaştık. Bu zihniyeti değiştirmek için sandık başına gidin. Yargının bağımsızlığı için sandık başına gidin. İnsanca yaşamak için oyunuzu kullanın. ‘Biz olmazsak Türkiye elden gider’ diyenleri sandığa gömün. Türkiye, ilelebet yaşayacaktır. Kimsenin tekelinde hele ki bir partinin tekelinde olamaz! Yeniden sosyal devlet için el birliğiyle çalışacağız. Bizi ötekileştirenlere karşı kardeşliğimizi yeniden inşa edeceğiz. Taş atanlar değil kalp atanlar kazansın. Sevgi ve kardeşlik kazansın. Sizin bir evladınız var İstanbul’da. Evladınıza sahip çıkın ki o da Trabzon’un Ankara’da güçlü sesi olsun. Bu topraklar bağrından çıkanlara hep sahip çıkmıştır. Algı değil milletimiz kazansın” şeklinde konuştu.


DÜNLERİ BUGÜNLERİ YARINLARININ GÖSTERGESİ!


CHP Trabzon Milletvekili 2.sıra adayı Ahmet Kaya, “Bizi terör örgütleriyle iltisaklı yaptılar. Bize taş attılar. Biz iktidar olursak İHA ve SİHA üretimini durduracağımız iftiralarını attılar. ‘Türkiye kazanımlarını kaybedecek’ dediler. PKK ile işbirliği yaptığımızı söylediler. Halkımızı kışkırttılar. Milletimizin milli hassasiyetleri üzerinden propaganda yaparak kendi koltuklarının derdine düştüler. Bir ülkenin milli politikaları vardır. Türkiye’yi yüz yıllardır yaşatan bu gelenek ilelebet sürecektir. Bugün Hüda Par’ın elinden tutanlar geçmişte kırmızı kodla aranan Osman Öcalan’ı devletin televizyonuna çıkardılar. Düşünün bunlar yarın neler yapmazlar. Devlet parti politikalarıyla yönetilmez. Particilik farklı, devlet anlayışı farklıdır. Ne yazık ki 20 yıldır parti devleti olduk. Yargıyı ve ekonomiyi kendi hegemonyasına alan iktidar bugün bunları yönetemez hale geldi. Kendi hegemonyalarına yenildiler. Bugün ekonomiden, hukuktan yana memnun olan var mı? Hakkınızı almak için geliyoruz. Üretmek, hizmet etmek, Türkiye’yi dünya ile yarıştırmak için geliyoruz. Türkiye, bugünden daha geriye değil aksine ileriye gidecek. Kazanımlarımızı koruyarak, sorunlarımızı çözerek ülkemize baharı getireceğiz.” ifadelerine yer verdi.


TOPLUMU BİRLEŞTİREN SİYASET ANLAYIŞI…


CHP Trabzon 3.sıra Milletvekili adayı Murat Özçilingir, “Ülkemizin geleceği için birlikte çalışarak, hoşgörü ve dayanışma temelinde daha güçlü bir toplum inşa etmek için çaba sarf edeceğiz. Toplumumuzun her kesimini kucaklamaya, ortak değerlerimize sahip çıkmaya ve demokratik ilkeler doğrultusunda ilerlemeye odaklanıyoruz. Ülkemizin geleceğini olumsuz etkileyecek bu tür zararlı söylemlere karşı duracağımızı belirtmek istiyoruz. Demokratik değerlere saygı duyan, herkesi kucaklayan ve toplumumuzu birleştiren bir siyaset anlayışıyla iktidara gelmeyi hedefliyoruz.” dedi.


HERKES HAKKI OLANI ALACAK


CHP Trabzon 4.sıra Milletvekili adayı Musa Hacıoğlu, “Türkiye’de yaklaşık 500 bin öğretmen adayı atanmayı bekliyor. Mülakatlar kaldırılacak. 100 bin liyakat sahibi genç öğretmen ataması yapılacak. 100 bin de sağlık personeli alımı yapılacak. Çocuklarımız hakkı olan nitelikle eğitime, öğretmenlerimiz ise hakkı olan işe kavuşacak. 


Türkiye’de artık her 4 haneden biri yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Et ve peynir almak bir lüks oldu. Çocuklarımız, en temel gıda maddesi olan süte dahi erişemiyor.   İktidarımızda, Et ve Süt Ürünleri Kurumu ile et, süt ve peynir fiyatları yarıya inecek. Vatandaşın sofrasına bereket gelecek. Halkımız tercihini doğrudan yana, hakkından yana kullansın.” açıklamalarında bulundu.


TRABZON KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK


CHP 5.sıra Milletvekili adayı İlker Akıncı, “Trabzon’un gidilmedik köyü, gidilmedik mahallesini bırakmadık. Partimizin politikalarını anlatmaya çalıştık. Emeklilerin bayram ikramiyesi, asgari ücret tutarına yükselecek. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda Geriye dönük 6.500 TL ile birlikte emekli vatandaşlarımızın hesabına tek seferde tam 15.000 TL ikramiye yatırılacak. Kapanan belde belediyeleri açılacak. Büyükşehir Yasası’yla mahalleye dönüştürülen köylere “köy” tüzel kişiliğini iade edeceğiz. Taşımalı eğitime son vereceğiz. 


Turizmi çeşitlendireceğiz. Turizmi sadece 6 aylık bir periyotta yapılır olmaktan çıkarıp bütün yıla yayacağız. Trabzon’a 12 ay turist gelecek! Trabzon kazanacak, Türkiye kazanacak.” ifadelerini kullandı.


ÜLKEMİZİ 5’Lİ ÇETENİN ELİNDEN KURTARALIM


CHP 6.sıra Milletvekili adayı Mustafa Erdi Çakır, “1 kg yaş çay yaprağının maliyeti 11,32 TL'yi buluyor. Erdoğan, 11,30 TL'lik yaş çay taban fiyatını hemşehrilerine müjde diye sunuyor! Millet İttifakı iktidarımızda çay fiyatı refah payıyla beraber en az 15 TL olacak! Çay üreticisini hayat pahalılığı altında ezdirmeyeceğiz! Ele ele verelim ülkemizi 5’li çetenin elinden kurtaralım. Trabzon baharı karşılamaya hazır. Trabzon’da yüzde 61 oranla kazanacağız.” şeklinde belirtti.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.