Beşiktaş 8 maç sonra kazandı

Print
Haber Tarihi : 18.01.2022 23:29
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Beşiktaş 8 maç sonra Karagümrük deplasmanında kazandı

Beşiktaş 8 maç sonra kazandı
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş, 39. dakikada Batshuayi’nin golüyle 3 puana uzanırken, Belçikalı forvet bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta gol attı. En son Antalyaspor deplasmanında galip gelmeyi başaran Kartal, dış sahada 8 maç aranın ardından galip geldi. 18 Eylül 2021’de Antalyaspor'u 3-2 deviren Beşiktaş, o tarihten sonra rakip sahada çıktığı 8 maçta 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik almıştı.

Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk eden ve 1-0 mağlup olan Karagümrük, bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda yalnızca Beşiktaş’tan puan alamadı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ı ağırlayan Karagümrük, 39. dakikada Batshuayi’nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup oldu. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan mücadeleyi de Alex Teixeira’nın golüyle 1-0 kaybeden Karagümrük, bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda yalnızca Beşiktaş karşısında puan alamadı. Ligin ilk yarısında Başakşehir’i 3-1 ve Kasımpaşa’yı da deplasmanda yine aynı sonuçla 3-1 mağlup eden Karagümrük, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlardan ise 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

HAKEM HALİL UMUT MELER MAÇI YÖNETTİ

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Beşiktaş, deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Halil Umut Meler düdük çalarken, Meler'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Volkan Ahmet Narinç üstlendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, ligin 21'inci haftasında oynanan ve 1-0 kazanılan Gaziantep FK mücadelesinin ilk 11'ine göre 2'si zorunlu 3’ü değişiklik yaptı. Karaveli, sakatlığı bulunan Welinton yerine cezası sona eren Domagoj Vida’ya, son antrenmanda sakatlanan genç oyuncu Emirhan İlkhan yerine Oğuzhan Özyakup’a, Güven Yalçın yerine ise Cyle Larin’e forma verdi. Siyah-beyazlı ekip, Fatih Karagümrük karşısında sahaya Ersin Destanoğlu - Rosier, Vida, Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz, Josef, Pjanic, Ghezzal, Oğuzhan Özyakup, Larin, Batshuayi ilk 11'i ile çıktı.

SİYAH-BEYAZLI EKİPTE 6 EKSİK

Beşiktaş, Fatih Karagümrük karşısında 6 oyuncusundan yararlanamadı. Çaykur Rizespor maçının ardından alt baldır adalesinde ağrı hisseden Welinton, siyah-beyazlı ekibin gerçekleştirdiği son antrenmanda ayağına darbe alan Emirhan İlkhan ve karşılaşma öncesinde arka adalesinde ağrı hisseden Atiba Hutchinson'ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Mert Günok, Umut Meraş ve Kevin N'Koudou, Fatih Karagümrük maçının kadrosunda yer almadı.

TEIXEIRA YENİDEN KADRODA

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Alex Teixeira, ligde 7 maç aradan sonra kadroya dahil edildi.

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira, Karagümrük maçıyla birlikte ligde 7 maç aradan sonra kadroda yer aldı.

Giresunspor maçının ardından yaşadığı sakatlık sonrasında Kasımpaşa, Kayserispor, Fenerbahçe, Göztepe ve Konyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen yıldız oyuncu, daha sonra sakatlığını atlatıp Antalyaspor ile Katar’da oynanan Süper Kupa Finali’nde forma giymişti. Ancak Türkiye’ye döndükten sonra hastalanan Alex Teixeira, bu nedenle Çaykur Rizespor ve Gaziantep maçlarında da takımını yalnız bırakmıştı. Brezilyalı futbolcu, Karagümrük maçında ise kadrodaki yerini aldı.

VOLKAN DEMİREL'DEN 3 DEĞİŞİKLİK

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, ligin 21'inci haftasında 2-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçının ilk 11'ine göre kadroda 3 değişiklik yaparak Beşiktaş karşısına çıktı. Genç teknik adam, cezalı olan iki oyuncu Ervin Zukanovic ile Lucas Biglia'nın yerine Caner Erkin ve Kristijan Bistrovic’e ilk 11'de şans verdi. Volkan Demirel, ağrısı bulunan ve yedek soyunan ligin gol kralı Aleksandar Pesic’in yerine ise Jimmy Durmaz’a forma verdi. Fatih Karagümrük, Beşiktaş karşısında şu ilk 11 ile sahaya çıktı Viviano- Salih Dursun, Burak Bekaroğlu, Balkovec, Caner Erkin, Adnan Uğur, Bistrovic, Emre Mor, Jimmy Durmaz, Karamoh, Borini.

FATİH KARAGÜMRÜK'TE 6 EKSİK

Fatih Karagümrük, Beşiktaş karşısına 6 oyuncusundan yoksun çıktı. İstanbul ekibinde cezalı olan Ervin Zukanovic ve Lucas Biglia, sakatlıkları süren Kerim Frei ve Derrick Luckassen ile birlikte Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Ahmed Musa, Beşiktaş karşısında forma giymedi. Kırmızı-siyahlı ekipte ayrıca Yannis Salibur da Beşiktaş maçının kadrosunda kendine yer bulamadı.

YENİ TRANSFER BIRASCHI KADRODA

Fatih Karagümrük'ün İtalya Serie A ekibi Genoa'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Davide Biraschi, Beşiktaş maçının kadrosunda yer aldı. Dün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan İtalyan oyuncu, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.