ANKARA'DA SÜRPRİZ GÖRÜŞME 

Print
Haber Tarihi : 09.01.2025 10:31
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün saat 16.30'da bir araya gelip, görüşme yapacağı öğrenildi.

ANKARA'DA SÜRPRİZ GÖRÜŞME 
Türkiye'de siyasi arena bir hayli hareketli...

Her gün yeni gelişmelere gebeyken, geçtiğimiz dakikalarda ise önemli bir son dakika daha gündeme geldi.

Uzun zamandır Ankara kulislerinde konuşulan Erdoğan-Bahçeli görüşmesi, bugün gerçekleşecek.


ANKARA'DA CUMHUR İTTİFAKI ZİRVESİ

En son 14 Kasım 2024 tarihinde Beştepe'de bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, bugün bir kez daha görüşecek.

Saat 16:30'da başlaması beklenen görüşmede, en önemli gündem maddesi ise "terörsüz Türkiye" olacak.

DEM PARTİ'NİN İMRALI ZİYARETİ VE SURİYE'DEKİ GELİŞMELER

Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'de yaptığı "Öcalan" çağrısının ardından DEM Parti'nin İmralı'yı ziyaret etmesi, akabinde de partilerle tek tek görüşmesi, iki liderin masasında olacak.

Sürece dair detaylar konuşulurken, diğer yandan ise Suriye'de son yaşananların da görüşmenin ana başlıkları arasında yer alması bekleniyor.

KAYNAK : ENSONHABER.COM

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.