Amber Heard'den 'dışkı' çıkışı

Print
Haber Tarihi : 17.05.2022 15:21
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki karalama davası, 15 günlük aranın ardından devam ediyor. 

Amber Heard'den 'dışkı' çıkışı

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp ve eski eşi oyuncu Amber Heard arasındaki karalama davası 15 günlük aranın ardından devam ediyor. Canlı yayınlanan davada, karşılıklı suçlamalar ve tarafların savunmaları gündemden düşmezken dün tanık koltuğunda oturan isim yine Amber Heard oldu.

Heard, bu tanıklığı sırasında eğer Johnny Depp ile evliliği sürerse bu işten "canlı çıkamayacağına" inandığını söyledi. Depp'ten gördüğünü iddia ettiği fiziksel şiddeti yineleyen Heard, "Bu işin benim için çok kötü biteceğinden korkuyordum. Gerçekten onu terk etmek istemiyordum. Onu gerçekten çok seviyordum" ifadelerini kullandı.


'YATAĞA PİSLEMEDİM'

Johnny Depp ile Amber Heard arasında yıllardır süren bir başka konu da "yatağa dışkı bırakma" olayı oldu. Depp, daha önce Heard ya da arkadaşının birlikte yattıkları yatağa dışkı bıraktığını ve fotoğraflarını çektiğini ileri sürmüştü. Depp'in iddiasına göre Heard, bu durumdan köpekleri sorumlu tutmuştu. Depp de buna karşılık olarak, onun köpek değil insan dışkısı olduğunun bariz olduğunu söylemişti. Sonra da duyduklarına "sadece gülebildiğini" söylemişti. Bu konu yeniden gündeme gelince Heard "Bunun komik olduğunu sanmıyorum" dedi. Sonra da köpeklerden birinin bağırsaklarıyla ilgili bir problemi olduğunu ve zaman zaman bu tür "sürprizlerle karşılaştıklarını söyledi.


Tanıklığı sırasında arkadaşlarının da böyle bir şey yapmayacağını söyleyen Amber Heard bu konuda kendisinin suçlanmasına da "Bu, 30 yaşlarında bir grup kadının komik bulacağı bir şey değil. O (Depp) neden bahsediyor?" diyerek tepki gösterdi.


'DIŞKIDAN SÖZ ETMEK İSTEDİĞİNE İNANAMIYORUM'

O dönemde Johnny Depp'in bu olay üzerinde durmak istediğini belirten Heard, o sırada "konuşmaları gereken konuların üzerinde durmak istediğini belirterek "Evliliğimiz gözlerimizin önünde parçalanıyordu. Birbirimizi bir aydan fazladır görmemiştik ve annesi daha yeni ölmüştü. Onun bu durumda dışkı meselesinden söz etmek istediğine inanamıyordum" dedi.


BAĞIŞ YAPMADIĞINI İTİRAF ETTİ

Amber Heard, kendisiyle ilgili en çok tartışılan konulardan birine de yanıt verdi. Oyuncu, daha önce Depp'ten boşandıktan sonra aldığı 7 milyon dolar tazminatın 3.5 milyon dolarını ACLU (Amerikan İnsan Hakları Birliği) adlı yardım kuruluşuna, diğer yarısını da Los Angeles'taki Çocuk Hastanesi'ne bağışladığını söylemişti. Hatta Heard, Londra'da görülen davada ise bu bağışı yaptığını yeminli ifadesinde belirtmişti. Bunu yapma nedenini de "Depp'in parasıyla ilgilenmemesine" bağlamıştı. Fakat Virginia'da görülen davada bu bağışı yapmadığını itiraf etti. Neden bağışı yapmadığını da "Çünkü Johnny bana 2019'un mart ayında 50 milyon dolarlık dava açtı" diye anlattı.


Heard 'ün avukatı Elaine Bredehoft ona neden Depp'ten 7 milyon dolar kabul ettiğini sordu. Bunun üzeine Heard "Para umurumda değil. Eğer bir rakamı kabul etmezsem her şeyin terse döneceği, asla anlaşamayacağımız söylendi bana. Sadece güvenliğimi ve geleceğimi düşündüm. Onun beni rahat bırakmasını istedim" diye yanıt verdi.


ELON MUSK İLE NASIL TANIŞTI?

Amber Heard, duruşmada bir dönem kısa süre birliktelik yaşadağı Elon Musk ile nasıl tanıştığını da anlattı. Heard'ün sözlerine göre ikili 2016 yılındaki MET Gala'da tanıştı. Planlara göre o gece Amher Heard galaya eşi Johnny Depp ile birlikte katılacaktı ama Depp, katılmaktan vazgeçti.

Heard, Musk ile tanışması için "Annesiyle birlikte oradaydı. Daha önce tanıştığımızı hatırlattı. Bana gerçek bir beyefendi gibi göründü. Gerçekten çok hoştu. Arkadaş olduk" diye konuştu.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.