Akşener Yeni Belediye Başkanını Açıkladı?

Print
Haber Tarihi : 13.10.2023 16:57
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler için başlattığı il gezileri kapsamında bugün Kahramanmaraş'a geldi.

Akşener Yeni Belediye Başkanını Açıkladı?
Akşener Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mesut Dedeoğlu'nu resmen duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Edirne'de başlattığı teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Akşener bu kapsamda Kahramanmaraş Teşkilat Buluşması'nda konuştu..

Meral Akşener Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mesut Dedeoğlu'nu resmen duyurdu.

Meral Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

(Devlet okullarına ücretsiz yemek çağrısı) Sizin aracılığınızla seslenmek isterim. Enflasyonla, pahalılıkla, gıdaya erişimdeki zorluklarla, ekonomik problemlerle öyle bir hale gelindi ki çocukların sabah kahvaltıda neler yediğini görün. Kendinizden utanın.

Annelerin, o çocukların yanına yiyecek koyamadığını, koysa bile sadece ve sadece tahıl üzerinden, ekmek üzerinden gıda koyduğunu onun dışında süt, yoğurt, meyve veya herhangi bir proteinin konulmadığı beslenme çantasından bahsediyoruz.

Fakirlik aldı başını gidiyor. Bu konuda yine milletimizin sesi olmaya, milletimiz adına mücadele etmeye, milletimizin dertlerini yine milletin kürsüsü dediğimiz meclis kürsüsünden milletimizle paylaşmaya, onun sesini duyurma ve iktidar olmuş muhteremlerin sağır kulaklarına duyurmaya devam edeceğiz.

Senelerdir PKK üzerinden bu ülke ayrıştırılmaya çalışılmıştır ama terör örgütü ve destekçileri ne yaparsa yapsın millet birbirine düşman olmamıştır.

Bizi, bu bütünlüğü bölemediler. Ama seçim kazanmak uğruna büyük bir şuursuzluk içinde yapılan propagandaların, oy alabilmek için ortaya koyan ucuzlukların neticesinde birbirine düşman olup, birbirinden şüphe eden hale gelmek kaçınılmazdır.

'Bu millet ve düşünür, ne yapar, ne ağlar, neyden mutlu olur' konusunu çalıştık. Gördük ki bu ucube sistem partili Cumhurbaşkanlığı sistemi milletimiz yararına değil. Dün buna inanıyorduk seçim sonrasında ise ispatlandı.

Gördük ki Türkiye'ye ittifak sistemlerinin hiçbir faydası yok. Seçmene de hiçbir faydası yok.

Bir deprem oldu. Ben 48 saat bekledim. Çünkü Kocaeli depremini bütün ailesi orada yaşayan Kocaeli milletvekili olarak yaşadık. Şimdi binalar yıkık oluyor. İlk etapta ne olduğu anlaşılamadığı için birinci gün oraya siyasi nedenlerle gürültülü biçimde gittiğinizde o enkazdan insan çıkarmayı bekleyen, çare bekleyen insanlar sizden nefret ediyor. Biz ettik.

Biz bu partiyi hakikaten bu ülkeyi yönetmek için kurduk. İnsanlar bizden birilerine yancılık etmemizi bekliyor. Öyle bir şey yok. Türkiye için her konu Türkiye'nin hayrına bir şey getirmemiştir. 2023 seçimlerini kazansaydık o zaman tamamdı. İstanbul'un alınması Ankara'nın alınması Türkiye'yi kazandırmadı. Demek ki neymiş? Hatadan dönecekmişsin.

(2018 seçimleri) Toplamında 24 milletvekili biz de onların oyuyla 4 milletvekili kazandık. O günkü şartlarla İYİ Parti'yi biz kurmasaydık anayasayı değiştirecek milletvekili sayısıyla zaten sayın Erdoğan 2018'de seçilecekti muhteremler. 11 ili nereden kazanıyorsun?

İnsan azıcık teşekkür eder. Onun ertesine HDP'ye teşekkür ederseniz olmaz. Dolayısıyla gelinen noktada şimdi herkes yolunda serbest. Biz hür ve müstakil olarak gidiyoruz.

(Mesut Dedeoğlu'na) Her bir seçmene ulaşacaksın. Bütün seçmenin oyuna talipsin. Senin en büyük gücün bugünün bugünün de yarının şahidi olacaktır. "

ESKİ MHP'Lİ MESUT DEDEOĞLU'NU RESMEN AKŞENER AÇIKLAYACAK

Akşener, Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Teşkilat Buluşması programına katılacak. Akşener’in bu programda, partisinin daha önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyurduğu 24. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nu, resmen açıklaması bekleniyor.

Akşener programının devamında partinin Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş il yöneticileri ile bir araya gelecek.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.