16 Ekim 2023 günlük burç yorumu

Print
Haber Tarihi : 16.10.2023 12:13
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Koç, boğa, ikizler, yengeç, oğlak, terazi, akrep ve yaylar...

16 Ekim 2023 günlük burç yorumu
Rüzgar olarak tanımladığınız şey ne olursa olsun, ona karşı gelmeye çalışabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ancak dikkatli olursanız, mücadele ettiğiniz şeyden faydalanabilirsiniz. Söyledikleriniz ve ifade ettiğiniz şeylerde kararlı olun, böylece istediğiniz yere ulaşacaksınız.

KOÇ BURCU GÜNLÜK YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Muhtemelen heyecanlanmadığınız bir konuda taahhüt yapma eşiğindesiniz. Bu konu, yapmak için heyecan duyduğunuz bir şey olmayabilir, ancak finansal durumunuzu artırmak amacıyla bir şeye başlama ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz.  Ancak, herhangi bir şey taahhüt etmeden önce, bu konunun yakın gelecekte zihninizde nasıl gelişeceğini görmeye çalışın. Hala hevesli hissetmiyorsanız, bir süre bekleyin. Hedeflerinizle daha uyumlu bir şey yakın gelecekte belirebilir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün karşı karşıya kaldığınız duygusal bir meseleyi daha analitik bir yaklaşımla ele almak en iyisi olacaktır. Duygusal bir tepki verme eğiliminde olsanız da, bir meseleyi başka bir kişiyle çözmek istiyorsanız, duygusal değil stratejik bir şekilde düşünmelisiniz.  Duygularınız meseleyi bulandırabilir ve işleri daha karmaşık hale getirebilir. Ancak ayaklarınız yere basarak çalışırsanız, bunun altından kalkabilirsiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Eski bir Avrupa halk hikayesi olan "Taş Çorbası"nda, sakinleri paylaşmayı sevmeyen bir kasabaya bir gezgin gelir. Kasabalıları, piştiğinde lezzetli bir çorba olacağına ikna eden gezgin, onların çorbaya malzeme vermesini sağlar. Herkes havuçtan patatese kadar bir şeyler verir. Sonunda hepsi harika bir yemek yerler.Hedefe ulaşmanın bir yolu da, paylaşmaktır. İhtiyacınız olan kaynaklara sahip olmayabilirsiniz, ancak diğerlerini girişiminize katılmaya ikna ederseniz, hikayeniz "lezzetli" bir sona sahip olabilir.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birine yardımcı olmak için pek fazla şeye sahip olmadığınızı düşünebilirsiniz. Belki de sağlayamayacağınız bir şeye ihtiyaçları vardır. Belki de vermek istediğiniz şey yeterince iyi değildir.
Ancak o kişiyle ilgilendiğinizi ortaya koymak, büyük bir fark yaratabilir. Yardım teklifinizi kalpten yapıyorsanız, bugün birileri için işleri düzeltmeye yardımcı olabilirsiniz. O kişi için, sandığınızdan çok daha fazla şey yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Meydan okumaları seviyorsunuz. Zihninizi ve yaratıcılığınızı kullanarak bir şeyi çözmek ve öne çıkmak sizi heyecanlandırıyor çünkü bu, görkemli zekanızı takdir edebilecek bir yere koyar.Ancak son zamanlarda üstesinden gelmeniz gereken bir şeyin beklendiği gibi olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Bu sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ön plandaki rolünüzü paylaşmak istemediğiniz için yardım istemek size göre değil. Ancak geri çekilmek yerine uygun bir ortaklık, işlerinizi önemli derecede geliştirebilir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Son zamanlarda başladığınız bir girişim, sizi heyecanlandırmıyor, hırslandırmıyor veya coşkuya sürüklemiyor olabilir. Bir işe başlarken genelde heyecan duyarsınız. Ancak bu sefer bunu beceremiyorsunuz.Belki de sadece bir şeyler yapmak zorunda olduğunuz için sıradan bir şekilde ilerliyorsunuz. Ancak, bu girişimin içinde olmayı siz seçtiniz, bu yüzden onu can atarak istiyormuşçasına hareket etmelisiniz.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Çevrenizden biri, tamamen katılmadığınız bir görüşü savunuyor olabilir çünkü argümanınız araştırdığınız gerçeklere ve bilgiye dayanıyor, haklı olduğunuzu biliyorsunuz. Çok adil bir kişi olduğunuz için, bu kişinin kurgu veya yalanlara dayalı bir şeyi sürdürmesindeki adaletsizliği görüyorsunuz.O kişinin fikrini değiştiremezsiniz. Yapabileceğiniz tek şey, o kişiyi daha az ciddiye almak. Bunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Kendinizi bu durumdan ayırın ve yolunuza devam edin.

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Öğrenme yaşam boyu süren bir deneyimdir, bilinçli ve isteyerek olmalıdır. Size fayda sağlayan bir deneyim yaşadıysanız, bundan en iyi şekilde yararlanmak son derece harika olabilir. Ancak dikkatli olmazsanız, korkmayı öğrenebilirsiniz.  Son zamanlarda sizi belirsiz veya korkmuş hissettiren bir şey yaşadıysanız, bu deneyimi umut dolu bir hale dönüştürmelisiniz. Bu deneyim size ne kattı? Kendinizi ve hedeflerinizi nasıl geliştirebilirsiniz? Korkunun sizi yönlendirmesine izin vermeyin çünkü bu sizi güçlendirecek bir şeydir.

YAY BURCU GÜNLÜK YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Eğer yelkenli bir gemide denizci olsaydınız, rüzgarı yelkenlerinizle yakalamalı ve gemiyi gitmek istediğiniz yere götürmelisiniz. Yanlış kullanılırsa, rüzgar sizin aleyhinize esebilir. Bu, şu anda deneyimlediğiniz bir şey için harika bir metafor olabilir.Rüzgar olarak tanımladığınız şey ne olursa olsun, ona karşı gelmeye çalışabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ancak dikkatli olursanız, mücadele ettiğiniz şeyden faydalanabilirsiniz. Söyledikleriniz ve ifade ettiğiniz şeylerde kararlı olun, böylece istediğiniz yere ulaşacaksınız.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Şu anda geçmişinizden biriyle yeniden bağlantı kurma şansınız çok yüksek. Bu kişinin, yakından tanıdığınız biri olması gerekmez. Arada bir karşılaştığınız biri de olabilir.Bu kişi sizi geçmişte etkileyen biri olabilir, ancak ilişki çok fazla ilerlememiş olabilir. Eğer bu kişi tekrar ortaya çıkarsa, etkileşime açık olun. Onunla ilgilenin ve iletişim kurma yolu bulun. Bu kişi, tanışmanız gereken biri olabilir. Bir şans verin.

KOVA BURCU GÜNLÜK YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir yağmur fırtınası, sıcak ve güneşli bir günde aniden ortaya çıkabilir. Bir dakika sonra gökyüzü mavi, bulutlar beyaz ve rüzgar sıcak olabilir. Sonra aniden şimşek çaktığını duyarsınız, yağmur yağmaya başlar ve sıcaklık hızla düşer. Hava koşullarını kontrol edemezsiniz, ancak kendi ruh halinizi ve zihniniz durumunuzu kontrol edebilirsiniz.Beklenmedik bir çağrı veya mesaj gününüzün havasını değiştirebilir, ancak sizi aşağı çekmesine izin vermemelisiniz. Bu durum bir hayal kırıklığını temsil ediyor olabilir, ancak doğru tutumla bunu tersine çevirebileceğiniz bir fırsatınız olacak. Eğer denerseniz, gökyüzündeki güneşi yeniden bulabilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün aşk ve romantizm sizin için oldukça olumlu kelimeler. Bekar biri olsanız da, romantik istekleriniz şu anda gerçekleşebilir. Ancak istediğinizi elde etmenin anahtarı, kendinizi ifade ederken tamamen dürüst ve otantik olmaktır.Ne kadar tuhaf ve sizi ne kadar savunmasız hissettirse de, düşüncelerinizi ve isteklerinizi ortaya koymalısınız.
ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.